Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jess20miss

plamienia, problemy z okresem, ciąża?

Polecane posty

Gość jess20miss

Witam. 3 miesiące temu zdażyło mi się współzyć bez zabezpieczenia. Nie wiem czy to były dni płodne, bo wcześniej byłam w Polsce [na stałe mieszkam za granicą] więc zmiana klimatu sprawiła że miałam drugi okres w ciągu miesiąca i taki.. nijaki. tydzień od stosunku miałam dziwne objawy i trwały 2-3 tygodnie. 3 tygodnie po stosunku był robiony test ciążowy i wyszedł negatywny, potem dostałam bardzo obfity okres [spóźniony, tak obfity jakiego nigdy nie miałam]. Kolejny okres powinnam dostać 12 września, więc spóźnia mi się już miesiąc. Tydzień temu dostałąm brązowe plamienia, od wczoraj oprócz brązowego plamienia jest trochę krwi. Nie wiem co to może być, odkąd przestałam brać talbetki antykoncepcyjne okres miałam regularnie, idealnie. Prosze podpowiedźcie mi co to może oznaczać? Badania ginekologiczne sprzed 2 miesięcy są czyste, więc to żadna choroba płciowa itp. Zastanawiam się nad zrobieniem kolejnego testu ciązowego i zamierzam ponownie udać się do lekarza, ale póki co chciałabym wiedzieć co to może być, czy jest możliwość że mimo okresu po tamtym stosunku [od tamtego czasu innych stosunków nie miałam] moge być w ciąży?

Gość Anulenkaaa89
może torbiel?

Gość niedobór progesteronu
a nie ciąża

Gość jess20miss
Torbiel nie, miałam niedawno robione pełne badania, wiec napewno wiem że to zadna choroba ani nic w tym stylu.

Gość jess20miss
zamierzam powtórzyć,ale chwilowo nie mam możliwości i dlatego pytam o opinie.

Gość martynkaaa84
myślę że to może być ciąża

Gość nacpanamarzeniamiolii
ja miałam kiedys podobną sytuacje, dostalam okres, potem przez 2 miesiace tylko plamienia. przy pierwszych plamieniach poszlam do lekarza i okazalo sie ze jestem w ciazy.

Gość szczesliwamamusia
a chciałabyś być w ciąży?

Gość zuzz92
powinnaś iść do lekarza. wydaje mi się że masz jakieś poważne schorzenie.