Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szamajka

Brak orgazmu u faceta

Polecane posty

Gość Szamajka

Mój facet jeszcze nigdy ze mną nie doszedł. Staje mu bez problemu więc go podniecam na pewno mnie nie zdradza twierdzi ze mu bardzo zależy i ciagle mi to okazuje. Oboje jestesmy przed 30 i zdrowi. Nigdy wczesniej nie miałam takiego problemu uprawiamy seks bez gumki i z gumka cipkę mam ciasną-(słyszałam od moich poprzednich partnerów że ciaśniejszej nie mieli) starałam się go zaspokoić oralnie ale kiedy czułam że za chwilę dojdzie on mnie odepchnął twierdząc że mnie szanuje. O co chodzi? zaczynam się zastanawiac nad rozstaniem mimo że jest naprawde cudowny to jednak irytuje mnie brak tego orgazmu.najbardziej irytuje mnie to ze zazwyczaj on inicjuje stosunek podczas ktorego zawsze znajdzie wymówkę żeby przerwać a to mu nie wygodnie albo ja jestem niby za głosna albo za wilgotna. staralam sie z nim o tym porozmawiac ale on zmienia temat albo mnie zbywa. co robic?

Gość gm,nhlgh;lmkgf
powiem ci ze dziwne to troche , poprostu z nim szczerze pogadaj o co chodzi ? ze wydaje ci sie to dziwne i jak on sobie wyobraza dalsze zycie seksualne? czy jemu to nie przeszkadza ze nie moze dojsc??? powiedz ze ciebie by to wkurzylo....ze seks nie jest dla cb najwazniejszy ale nie fajnie to wyglada i niech ci szczerze powie....

Gość Szamajka
Dziękuję bardzo za odpowiedź probowalam z nim rozmawiać ale on zawsze zmienia temat przez jego zachowanie przestaję miec ochote na seks :/

Gość histeryzujesz
wazne zebys ty miala orgazm a nim sie nie przejmuj jak nie chce to nie tylko bedzie problem jak bedziecie chcieli miec dzieci

Gość Szamajka
jak mam nie histeryzować? zalezy mi na nim chce zeby mu także było dobrze juz sama nie wiem to on ma jakis problem czy cos go we mnie odrzuca no juz sama nie wiem nawet w tylek nie dochodzi

Gość onaonanawiedzona
a moze on ma jakies problemy cos mu siedzi w glowie i dlatego nie moze dojsc

Gość kaatrin
moze sie boi ewentualnej ciazy... pogadaj z nim co jest nie tak czy cos z toba czy sam ze soba ma problem, jesli to drugi to zaproponuj wizyte u seksuologa..

Gość oż no kurde
"ktorego zawsze znajdzie wymówkę żeby przerwać a to mu nie wygodnie albo ja jestem niby za głosna albo za wilgotna. " ???? jak możesz być z kimś takim? za wilgotna- to źle??? zostaw tego idiote, niech najpierw wyleczy psychike, chyba że lubisz cierpieć to bądz z nim...

Gość Szamajka
ostatnio ma torsje , chyba smierdze jak sie podniece

Gość kung fu pandaa
ostatnio ma torsje , chyba smierdze jak sie podniece :D

Gość kaatrin
jesli go nie kochasz to racja zostaw go

może jakiś niesamowicie silny lęk przed ciążą? albo w ogóle orgazmem przy kobiecie samym w sobie? a moze cierpi na te rzadka chorobe poorgazmowa? no musisz z nim pogadac, powiedz ze albo jestescie ze soba szczerzy, albo to bez sensu

dziwna sytuacja i jak dla mnie spotkana pierwszy raz zeby facet przerywal w najlepszym dla niego momecie bardzo ciekawe..

Gość kaatrin
a moze on przed toba nigdy nie mial kobiety i sie boi ... nie wiem co go czeka hehe