Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przerażona20

I stało się..

Polecane posty

Gość jesieńlesień
Na moje ty po prostu do dziecka jeszcze nie dojrzałaś. Jesteś jeszcze bardzo młoda, dopiero wchodzisz w dorosłe życie, korzystaj z niego! To fajny, ekscytujący czas na rozwój własny, realizowanie nawet najbardziej szalonych pomysłów:) Mam wrażenie, że pisze tu jakaś emerytka, która jest znudzona i zmęczona życiem:) Sama w wieku 20lat, jak i moje koleżanki bardziej martwiłam się figurą:) Niektóre zaklinały, że nigdy dzieci nawet nie chcą miec, a teraz po 9-ciu latach są świeżo upieczonymi, szczęśliwymi mamami:) Czasem już tak jest, że priorytety między ludźmi się rozmijają. Nie ma sensu się na siłę dopasowywac, rezygnowac z własnego ja. Tego kwiata jest pół świata. Na pewno poznasz kogoś, kto będzie miał podobny stosunek do życia, jak Ty, będzie lubił psy, nie będzie naciskał na dziecko. Jeśli będziesz na nie naprawdę gotowa, wierz mi, problem figury stanie się drugorzędną sprawą:) Pozdro

Gość wzruszyła mnie twoja
żałosną osobą tutaj jesteś tylko ty kretynko :) pocieszaj sie pocieszaj zerwalas bo on by zerwal z taka nienormalna egoistka ktora sie nie naje ani na matke ani na zone

Gość bambaryla147
Uwazam autorko, ze powinnas sie zglosic do psychologa, bo twoje obawy nie sa normalne. Kazda kobieta sie boi porodu, ale u ciebie jest obawa o cialo. Naprawde tu psycholog tylko pomoze.

Gość bambaryla147
w jakim sensie obrzydliwa?