Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najglupsza moja decyzja

lokatorka nie zapłaciła mi ani grosza,nie szanuje mmojego mieszkania...

Polecane posty

to moja koleżanka ze studiów, tydzień temu moj ojciec dał jej numer mojej mamy by jej matka skontaktowała sie w sprawie kwoty...mowi że zadzwoni ale w sobote (minal ponad tydzien!) tymczasem ona zostawia wszedzie chlew i zamyka drzwi bez uzycia klamki (trzaska) straszne żałuje że z nią mieszkam, myslalam że ona jest lepszym człowiekiem :(

Gość magarega123
wywaal ja po prostu. nie daj sobie zatruc zycia. ja bym sie nie patyczkowala.

poczekam jeszcze do tej soboty, niech mi chociaż zapłaci za ten miesiąc, już 12 dni u mnie mieszka... czyli pol miesiaca prawie...ze 200-300zl jestem do tylu :/ jak ją wywale? ma tu swoje rzeczy, szafe pelna ciuchów i meble

Gość Aurattia
Powiedz, ze ma zapłacić do dnia x, a jak nie to ma sie wyprowadzić. Jak sie sama nie wyprowadzi, to wystawiasz jej rzeczy przed drzwi. A na drugi raz masz nauczke, zanim kogoś wpuścisz do mieszkania, bierzesz zaliczkę (np. W wysokości jednego czynszu, na wypadek, gdyby coś zniszczył), oraz cała kwotę na miesiąc z góry. Zasady muszą być jasne od początku.

Gość Masz z nia umowe? Jak nie - zm
ien zamki, rzeczy oddasz jak zaplaci

Gość sdf44
ale torba z ciebie. Twoi rodzice nie lepsi :o teraz się męczcie jak wcześniej nie myśleliście tylko obcą dziewuchę zaprosiliscie do mieszkania BEZ wczesniejszej zapłaty.