Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kruszyna2012

Podróż z migreną

Polecane posty

Hej dziewczyny, czeka mnie baaardzo długa podróż autobusem, prawie 36 godzin:| a w podróży bardzo często łapie mnie migrena, nawet jak podróżuje jedynie 6 godzin:( czasem wystarczą nawet 3!!!:( czy możecie mi wytlumaczyc skad to sie bierze i czy macie jakieś sposoby, żeby tego uniknąć???

Czasem mam migrene podczas dlugiej podrozy, u mnie zwiazane jest to , z tym, ze patrzac sie pzrez okno obrazy nie sa stale i oczy sie szybko mecza. Nie wiem czy dobrze to wyjasnilam. Jedyne rozwiazanie to opaska na oczy, smiesznie wyglada ale dziala.

Hmmm, to jest jakieś rozwiązanie, tylko 36 godzin z opaską?:/ a ja bardzo lubie śledzic obraz za oknem, wrecz uwielbiam, wschody zachody i inne krajobrazy :D

Ja tez, a potem mam migrene. Zawsze mozna sobie dawkowac przyjemnosc, chwile popatrzec i odpoczac. U mnie w kazdym razie sie sprawdza. No i unikaj czytania w autobusie

Dawkowanie przyjemnosci- fajne stwierdzenie:) a z książkami to ciężko, bo też lubię czytać w autobusie, z czasem robi mi sie niedobrze, ale czas szybciej leci :-/ qrcze to naprawde dziwne, że na tyle rzeczy trzeba uważać, jak się podróżuje:( przechlapane:(

Gość marianna pe *
możesz zażyć aviomarin, będziesz senna on pomaga na migreny

Kiedys brałam, ale niestety strasznie zamula i po nim czulam sie wlasnie tak, jak mowisz, a musze byc "na chodzie":( myslalam jeszcze o zabraniu ze soba jakiegos mietowego zapachu albo jakiegos innego, bo podobno tez niektorym pomaga, przed chwila wyczytalam:|, co myslicie, probowaliscie?