Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biały storczyk

SZUKAM KOLEŻANEK KTÓRE TEŻ SIĘ STARAJĄ O DZIDZIĘ !!!!!!!

Polecane posty

Gość biały storczyk
o fajnie że troszkę nas więcej się zrobiło,zawsze raźniej będzie. mój gin od razu jak mi kazał zrobić badania hormonalne to i kazał żeby mój S też się zbadał.Na szczęście nie było z nim problemu, tylko się troche wstydził :p no i jego wyniki wyszły o dziwo dobre,o dziwo bo dużo pali, piwko lubi wypić, prace fizyczną ma.a u mnie niestety za niski progesteron :( jutro powinnam dostać wywoływaną @. A w poniedziałek idę do nowego lekarza niech jeszcze inny lekarz zobaczy te wyniki i coś zleci bo u tego pierwszego gina to coś długo to wszystko trwa.I tylko mi @ wywołuje i nic więcej.

Gość kasia.kasia32
hej ja własnie @ dostałam a takie mialam przeczucie ze tym razem sie udalo. mam juz 32 lata wiec pewnie wiek robi swoje:( staramy sie 5 cykli i nic. w poniedzialek ide robic badania hormonalne. nie ma juz na co czekac trzeba sie badac

Gość biały storczyk
kasia to będzie twoje pierwsze dziecko bo moje tak

ja też mam przeczucie, że się udało bo tak jak teraz się czuję nigdy się nie czułam, ale nie myślę o tym za dużo bo boje się rozczarowania :( czekam na @ i zobaczymy......

Gość kasia.kasia32
moje tez pierwsze. moja siostra blizniaczka starala sie 8 miesiecy. teraz jest w szostym miesiacu ciazy. ja chyba tez musze odczekac swoje:(

Gość kasia.kasia32
wiadomo ze lepiej wczesniej zostac matka ale zycie nie zawsze sie tak idealnie uklada. do wychowania dziecka potrzebna jest praca i jakis kat

kasia nie martw się :) przyjdzie czas i na Ciebie :) na każdą z nas i będziemy najszczęśliwsze na świecie :) !!!

Gość kasia.kasia32
28 lat to jeszcze nie jest pozno:)

Gość kasia.kasia32
i zalozymy watek o naszych bobaskach:)

Gość biały storczyk
ja mam 27 lat mam nadzieje że się tylko tutaj utrzymamy az do samego porodu hehehe

Cześć dziewczyny! My też zaczęliśmy się stara się o dzidziusia:) To będzie nasz drugi maluszek, bo mamy już 21-miesięcznego chłopca:) Poprzednim razem udało się w pierwszym cyklu:) Mam nadzieję, że tym razem też nie będziemy długo czekać, bo jestem strrrrrasznie niecierpliwa:) Pozdrawiam i życzę owocnych starań:)

Gość biały storczyk
ja niestety na nic nie liczę w tym miesiącu bo u mnie to jak narazie wszystko sztuczne, jutro sztuczna miesiączka przyjdzie, ciekawe co mi powie w poniedziałek nowy gin

witaj Elucha :) ja to tak bym chciała w pierwszym cyklu że hohohohohoh -za 2 tyg się okaże co z tych starań wyjdzie :)

Gość biały storczyk
witaj elucha widziałam że wcześniej dałaś temat o gin ze szczecina? ze szczecina jesteś?

Gość kasia.kasia32
to czekanie jest najgorsze:( szkoda ze cykle nie trwaja tydzien :D

Gość biały storczyk
W pierwszysm cyklu każda by chciała ale niestety to takie trudne. A wszyscy gadają że zrobienie dziecka to takie hop siup.

Gość biały storczyk
jak by cykle trwały tydzień to @ byśmy miały co 2 dni heheh tak to ja nie chcę Elucha a ile masz lat?

Gość dwupaczek???
Hejka. witam popołudniowo :) Odebrałam wyniki i troszeczkę jestem przerażona. NIby główne wyniki są ok. ale robiłam trójglicerydy i wyszły 227 przy normie 150....:( :( :( moja lekarka mówiła co prawda rano, że pewnie to od tarczycy, ale hormony wyszły mi ok /teraz właśnie przed godziną odebrałam - tak wię moja lekarka ich nie widziała. Muszę czekać dopiero za tydzień, bo pojutrze rano wyjeżdżamy na tydzień:(. Cholesterole też są grubo ponad normę. i jakeś crp mam 7 przy normie do 0-5. Wiecie może co to oznacza?

Gość dwupaczek???
ja tu chyba jestem dinozaurem - mam 36 lat

Gość dwupaczek???
tsh i ft4 są w normie. Czekam jeszcze na prolaktynę. Mam dzwonić jutro to może już będą wyniki, a tak to dopiero w poniedziałek :(

Ja jak robiłam badania to tych akurat nie robiłam,robiłam testosteron,usg nadnerczy,prolaktyne,TSH, estradiol,FSH, progesteron,DHEA. i Testosteron mi wyszedł troszke za wysoki, niestety odczuwam to na codzień ( wąsik) no i progesteron za niski. jaki tam dinozaur 36 to wcale nie tak dużo :)

ja mam zrobic badania na TSH, IGG, IGM IgG CMV wiecie co to jest? bo mi gin mówił, ale jakoś nie przyswoiłam ....