Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaleegroooo

Pomóżcie prosze allegro

Polecane posty

Gość aaaleegroooo

Błagam pomóżcie!! Gdzie "wsadzić" zdjęcia i jak to zrobić żebym nie musiała płacić allegro za zdjęcia??

właśnie czy za zdjecia na allegro się płaci? bo firma kruk do mnie dzwoniła,że mam uregulować kwotę 14,40 za allegro...w wakacje sprzedawałam coś i wstawiłam 2 zdjęcia..

Gość aaaleegroooo
ale tam tylko małe zdjęcia wchodzą

Gość aaaleegroooo
widzę że jesteś obcykana co i jak :) a jak już będę miała te zdjęcia to co potem?

Polacz ten znak ( bez spacji ) dzieki temu zdjecia nie beda kolo siebie ale jedno pod drugim :) Dodaj sobie tez miniaturke przez allegro bo to jedno zdjecie jest darmowe :)

Gość aaaleegroooo
ok ok ale gdzie "wsadzić" te linki...bo tam mi sie pojawia wybierz zdjęcia

Zdjecia wybierasz na stronie otofotki.pl dajesz dalej czy cos takiego i wyskakuja ci linki do tych zdjec... Kopiuj linki do AUKCJI i wklejaj w OPISIE AUKCJI na allegro :) Opis aukcji - tam gdzie opisujesz co sprzedajesz :P

Te linki jak juz pobierzesz trzeba wstawic w jezyk HTML tam gdize masz opis do aukcji na allegro z dwoma zakładkami(jedną na wizualnie a drugą opis) czy jakoś tak. Musiz wstawic w tą pierwsza zakładkę.

Gość aaaleegroooo
kurcze nie wychodzi mi to :(

Gość zonaKraka
Ja wstawiałam przez imgashack.us - od razu ustawiam rozmiar zdjęcia. I właśnei dawałam "edytor wizualny"- masz tam opcję "dodaj zdjęcie" (albo grafikę, nie kojarzę) i tam jest miejsce na link do zdjęcia. Można się bawić i w html, ale roboty 3 razy tyle :)