Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 40 letni gosc

Nigdy wiecej zwiazkow z gowniarami!

Polecane posty

Gość 30latka++
to jak cie nie interesuje taki status to zyj sobie jak zyjesz, probuj dalej sie dowartosciowywac jakimiś siksami, tylko pamietaj że to juz osattni dzownek bo mając 50 na karku zadna kobieta nawet na ceibie nie spojrzy

Gość INNAnieWINNA
O feee, zaraz przychodzi mi na myśl Piotr Zelt ze swoją partnerką, co już zaciążyła! Fuj! Jak można z takim dziadkiem??? Kasa, kasa, kasa...

Gość no ja ci powiem czemu...
nie każdy zdradza żony pacanie. nie kręci cie zakladanie rodziny, widocznie masz poziom umyslowy na poziomie 15 latka. każdy zdrowy psychicznie dojrzaly facet cche ożenić się z kobietą, ktora kocha i zalozyc rodzine. widocznie ty jestes na poziomie piotrusia pana co to mysli ze zawsze bedzie piekny i mlody. mlody to juz nie jestes.

Gość 40 letni gosc
Typowe polskie myslenie.Zona dom,dzieci,smieci.

Gość 30latka++
to jak ci nie pasuje polskie myślenie to zyj sobie tym swoim prymitywnym afrykańskim i nie zakłądaj tak durnych tematów. U mnie nie miałbyś żadnych szans juz teraz a za kilka lat to zostana ci tylko twoje rówiesnice

żebyś wiedział, bo tacy faceci są wartościowi, dojrzali i porządni, wzbudzają szacunek a ty co? stary pryk 40lat na karku i zero odpowiedzialności. i jeszcze ten temat na forum. ktory 40latek zaklada taki temat na forum? ty masz mozg 16 latka, jak to sie stalo, ze nie dorosles? że twoja psychika nie dorosla do wieku?

Gość hkkłłłłł
30 latka++++madralinska sie odezwalaŁD puknij sie w swoj pusty leb,moze nie kazda kobieta i nie kazdz facet chca stabilizacji w wieku 40 lat,takie czasy,pisanie ye cos z taka osoba jest nie taki to debilne,widocznie ciebie nikt nie chce skoro jestes tu t6aka agresywna pustaku

Gość lelelele
30ltka++ już nie gadaj, że każdy 40 letni facet nie jest atrakcyjny. Sama mam 27 a mój mąż 40 i uwierz mi na prawdę jest bardzo pociągający i to nie tylko według mnie :P

Gość 30latka++
Jeszcze inaczej to wygląda jak komuś nie ułozy sie zycie do 40 a inaczej w twoim rpzypadku. Ty ejsteś załosnym idiotom który zatrzymał się umysłem w czasach licealnych i ktoremu wydaje się ze jest tak super extra cool ze każda 20 lataka jego:-)

dziecko "naprawdę" pisze sie razem, najpierw skoncz szkolę a potem zadawaj sie ze staruchami haha

Gość 30latka++
na powodzenie nie narzekam, dziekuje za troskę:-)

30latka++ dokładnie, tacy faceci są smieszni, 40 lat i skaczą z kwiatka na kwiatek, obrzydliwi ruchacze i taka prawda, nie wzbudzają u mnie zadnego szacunku. a najlepsze jak taki 40latek żeni się z kilknascie lat mlodszą... a wczesniej ruchal chyba z 10 babek a nagle jak starosc sie zbliża to sie przestraszyl i ożenił. ja bym się brzydzila takiego, jakims syfem może zarażać :O

Gość 40 letni gosc
hahaha ruchal 10 babek.Witaj ciemogrodzie dziewictwo do slubu!

Gość AnanaKofana
Polskie myślenie: dom, żonka, dzieci, kościół (to na zewnątrz widać). A wewnątrz: awantury, brak zrozumienia, brak dogadywania się po ślubie, żonka tyje jakieś 15kg + (a na ślubie taka piekna), oglądanie seriali i telenoweli i leżenia jak kłoda w łóżku!!!! Tak drogie Panie! Tak właśnie jest!. I proszę nie narzucać komuś swojego światopoglądu, bo każdy układa sobie życie wedle swoich zasad i potrzeb. JKeśli facet miał ochotę spotykać się z kobietami młodszymi o nawet 20 lat, to jego sprawa. Skoro szły z nim do łóżka, to znaczy, że miały powód lub chciały. Gość założył posta, bo miał ochotę podzielić się pewnym spostrzeżeniem, trafnym bąź nie. Taka sytuacja może różnie wyglądać. Jemu się nie udało z młodszymi, ale innym wychodzi. A wy (szczególnie baby) zaraz lecicie na całość i prawicie kazania! Jestem kobietą w wieku 30 lat. Mam córkę 10 lat, nie mam męża, mieszkam poza granicami Polski, mam swój biznes, weekendy spędzam ze znajomymi, życię łapię pełnymi garsciami. Nie mam czasu i ochoty nikogo pouczać, bo koncentruję się na moim życiu i sprawach z nim związanymi. Jak mam ochotę na seks, to spotykam sie z odpowiednim facetem. Nie uznaję związków!!!!! I mam świetne życie!!!!! A wy trujcie się swoim jadem!!!!

Gość 30latka++
juz biedak nawet obniża swoje wymagania bo od teraz to nie pogardzi nawet 30-lataką :-Dusmiałam się

Gość jurny 19latek
te 30latka+++ tak sie nie wymadrzaj bo dla mnie to juz stare próchno jestes a najezdzasz na 40 latka:D

Gość oiwiw
30 tka przesadzasz,ja mam30'+i meza po 40tce',razem5 lat,jest bardzo przystojny i baby ciagle zy nim latajaŁO

Gość 30latka++
jurny ciekawe co bys powiedział jakbyśmy sie poznali:-P

Gość proekozielona
wierze Ci, mi nawet 25 latki mowili, ze nie lubia lasek okolo20 lat, ze sa niedojrzale i roszczeniowe materialistki. Ze wola 30latki ;)

Gość oiwiw
anna k++++swiete slowa

Gość proekozielona
AnanaKofana lubie cię, chociaz jedna bez wscieklizny macicy ;)

Gość do ananakofana
bardzoooo trafne spostrzezenie!!!! Baby są okropne i na facetach wymuszają śluby itd. A nech same wezmą wszystko w swoje ręce. Nie tylko facetowi chce się ruchać, babom też, a pożniej płaczą , że same z dzieckiem!!!! MYŚLEĆ BABY MYŚLEĆ!!!! To nie boli, a ciąża i poród TAK!!!! Głupie baby... Kobietka.

Gość hablan
30 latka ++++ - Bardzo mi sie podobasz

Gość hablan
I zgadzam sie z Toba:-))))))))))))))))))

Gość na tych orach siedzą zazwyczaj
baby, które nie pracują, tylko ujadają na każdy temat! Zawsze mądre, wszystko-wiedzące i nieskażone żadnym błędem. Zająć się dziećmi i do garów, bo to tylko potraficie! Do rozmów się nie nadajecie, bo uznajecie tylko jeden tor myślenia, jak powyżej: dom, żona, mąż, dom, żona, mąż, dzieci, seriale, kościół, koleżanki, sąsiadka, PLOTKI> PLOTKI

Gość 30latka++
Nie lubię pantoflarzy i lizusów:-D

Gość proekozielona
na tych orach siedzą zazwyczaj baby, które nie pracują, tylko ujadają na każdy temat! Zawsze mądre, wszystko-wiedzące i nieskażone żadnym błędem. Zająć się dziećmi i do garów, bo to tylko potraficie! Do rozmów się nie nadajecie, bo uznajecie tylko jeden tor myślenia, jak powyżej: dom, żona, mąż, dom, żona, mąż, dzieci, seriale, kościół, koleżanki, sąsiadka, PLOTKI> PLOTKI hey! ja pracuje i nikkogo nie obrazam ;) a autor ma prawo wyboru kobiety. roczarowal sie, no ale nie dziwie sie kobiety to takie ksiezniczki, nic nie chca robic tylko pachniec ;) a seks nazywaja dawaniem d. zamiast obupolna przyjemnoscia, hipokrytki

Gość hablan
Strasznie mi sie podobaja twoje odpowiedzi. Bardzo dobrze sobie radzisz. Kocham talie jak ty:-))))

Gość hablan
To bylo do 30latka++++