Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czuły_Krzysiu

Jak zdefinujecie taką osobowość

Polecane posty

Jak coś postanowi to musi to zrobić jak najszybciej. Np. postanowi, że czas na kupno samochodu to siada przed komputerem szuka w ogłoszeniach i jak jakiś mu się podoba to jeszcze tego samego dnia jedzie go oglądać i jak się mocno napali to kupić. Nie lubi jak ktoś inny mówi, że zrobi to czy tamto i nie robi tego jutro, pojutrze a np. po miesiącu. Jak coś się mu spodoba to musi to kupić teraz, nie jutro. Osoba strasznie niecierpliwa. Jak coś ma zaplanowane na inny dzień to się nie może doczekać tego dnia i o niczym innym nie myśli.

Gość ajawreczprzeciwnie
to się nazywa : w gorącej wodzie kąpany człowiek, hehe;) A tak poważnie to po prostu niecierpliwa osoba, dużo ludzi ma tę cechę, na podstawie tylko tej rzeczy nie da się wysnuć wniosku jaka to osobowość.

Tu chodzi o mnie a nie o kobietę. Często np. płacę więcej tylko aby to mieć już dzisiaj a nie za tydzień. Inny przykład. potrzebowałem na gwałt pieniędzy w sobotę a banki pozamykane. Wyciągnąłem je z karty kredytowej za co musiałem zapłacić 3% więcej tylko po to aby nie czekać do poniedziałku.