Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ohtrrik

Co myślicie o związku 19-latki i 31-latka?

Polecane posty

Gość ohtrrik

tak tu chodzi o mnie, nie jestem w takim związku ale mogłabym być bo spotkałam wspaniałego faceta który niestety m,a 31 lat, wykształcony, kulturalny... ale zdaje sobie z tego sprawe że ciężko o związek małolata z dojrzałym facetem, myśle o tym poważnie ale chciałabym zapytać o szczerą opinie. On z góry powiedział że w związku wiek nie jest ważny... ale am obawy.

Gość ooal
pewno się pospotykacie i prędzej czy pozniej rzucisz go. Jestes mloda, bedziesz chciała sie jeszcze wyszumiec, a on juz w wieku w ktorym układa się życie, więc nie nie wierze, w takie związki na dłuższą metę

Gość hiiiissa
Ja sądze ze chodzi o sex. Raczej nie pociągasz Go intelektualnie, bo masz tylko 19 lat. Nie znasz życia i nie wiesz co tacy faceci myślą, z czasem sie dowiesz ze w 99% chodzi o sex.

Gość TO SIĘ JESZCZE OKAŻE?
Jeżeli nie miałaś ojca to może być,że godnie ci zastapi.Ja osobiście nie wyobrażam sobie mieszkac z dziadem.Przecież to duza róznica wieku! Obciach pokazywać się z takim wśród moich znajomych.

ja tez tak mam jak ty..tyle ze on ma 30 lat..i powiem ci ze nie ma sensu...tak jak ktos sie wypowiedzial poprzednio ze i tak vzym predzej czy pozniej rzucisz go jestes mloda i zechcesz sie wyszumiec itp i ma racje..ja jestem z tym wlasnie i jest strasznie zazdrosny,mieszkamy blisko siebie w jednej miejscowosci..jak sie z nim spotkam skoncze z nim znajomosc albo chociaz mozemy byc kumolami bo mnie przeszkadza roznica wieku i boje sie reakcji moich rodzicow..a moi rodzice nie zaakceptuja go..i tez boje sie reakcji ludzi,bo beda gadac,plotki rozsiewac..i w ogole to nie ma sensu..jeszcze sie okazuje ze on zalicza i ze ma dziecko..to naprawde szkoda czasu na kogos takiego..przemysl dobrze czy warto zkims takim starszym sie zwiazac..

Gość ale po co pytasz o opinie?
przeciez na 100 wiadomo ze i tak z nim bedziesz skoro twoj misio zapewnia cie ze wiek nie jest wazny ze jestes bardzo dojrzala i ze w ogole... tak naprawde on leci na twoje mlode cialko wiec powie ci wszystko co chcesz uslyszec ,no ale zrob z tym co chcesz

Gość ale po co pytasz o opinie?
kobiety sa coraz madrzejsze i wy sie w tym gubicie, haha

Gość romans w Łomazach
:D🖐️

Gość romans w Łomazach
Pewnie podrywałaś jakiegoś wykładowcę z PSW :classic_cool:

Gość romans w Łomazach
Tak, do Ciebie :classic_cool:

Gość snobowiązałka
nie, 31 latek nawiązał niezwykłą więź z dziewczyną po liceum. I bardzo dobrze mu się z nią rozmawia o Dostojewskim i kwantach. :D No naprawdę :D Miłość jak w pysk strzelił :D

Gość romans w Łomazach
Całe Łomazy huczą o tym romansiku :D

Gość romans w Łomazach
Naprawdę? Dziwne, bo tu mieszkasz, a studiujesz na PSW w pobliskiej mieścinie :D

Gość będę szczery
taki gość to jakiś świr bo dziewczę jest jeszcze tępe i naiwne. Potem w wieku 20-paru lat zaczyna się jej uruchamiać syndrom dopasowywania faceta do siebie za pomocą awantur i fochów. Tyle że ten gość będzie miał wtedy 36-37 lat i będzie mu ciężej znaleźć nową

ha ha to juz jest smieszne.naprawde..czlowieku wez sie ogarnij bo ty nawet nie wiesz co piszesz..ja pierwsze slysze o tej miejscowosci.a tak po za tym ja nie mieszkam w łomazach czy gdzie tam i nie studiuje na PSW w pobliskiej miescinie..nawet nie wiesz do kogo piszesz! czlowieku idz sie leczyc!!

Za duża różnica wieku. Niech opadnie wstępne zauroczenie to zobaczysz o co chodzi. Ty młoda, nie znająca życia on już stary, z doświadczeniem szukający stałego związku. On pewnie myśli o ciepłym domu z dziećmi a ty myślisz o klasówce. Daj sobie spokój. Ten związek to tylko seks i nic więcej. Nic was nie łączy. Moja dziewczyna jest młodsza o 2 lata i czuć różnice a co dopiero 12lat.