Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak go rozgryść

czemu on mnie tak zwyzywał?

Polecane posty

Gość jak go rozgryść

spotykalam sie kilka miesiecy z 6 lat mlodszym chlopakiem zapytalam go czy mysli o mnie powaznie on powiedzial ze nie chce sie ze mna wiazac bo jest jeszcze niedojrzaly to ja go spytalam to czemu sie ze mna spotyka? i ze na seks nie ma co liczyc. a on sie wkurwil bardzo i mnie zbluzgal niesamowicie i nie odzywa sie od tamtej pory co o tym myslicie?

Gość rferfer
bo pewnie liczył na sex,dobrze mu powiedziałaś

Gość jak go rozgryść
ale udawal na prawde takiego poważnego i wogóle

Gość Piekny Chuseyn
bo to facet z jednom klasą :-) parunasto osobowom...pewnie ciemno było i mu siem pomysliłaś z kims kogo kocha....łun tak okazuje uczucia chyba że to baba z wąsem czyli Chanka ITFu to ona tesz podobnie kocha i tag to okazuje scegolnie ze ukaochany ma imieniny i świenta i sylwester eheheheh to jest nad czym siem zastanawiać byleby z kazdego roga eheheheh a tam stuk puk kto tam tu cienka parufka wypełniona wodoro-chloreM tak? zajon....lets go party zajonc jak to w październiku oby tylko stykł ryczałt za wodę eheheheheh

Gość rferfer
niektórzy dobrze udają

Gość bez sensu to
Wiesz dlaczego tak Cie wyzwał? Bo trafiłaś w sedno i nie miał co odpowiedzieć, a potwierdzić nie wypadało, więc się wkurwił na Twoją bezpardonowość. I tym sposobem wykryłaś wcześniej faceta - dupka jakich wiele. A że najlepszą obroną jest atak, to właśnie Cię zaatakował słownie i poniżył. Samo to, że nie chciał się poważniej z Tobą wiązać świadczy wymownie o co mu chodziło. Przecież nie chciał z tobą za rączkę i do ślubu. I najważniejsze - on nie miał zamiaru Cię szanować. Szukaj lepszego, znajdziesz.