Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Allegro sprzedający straszy

ze będą kierować wniosek o powództwo

Polecane posty

cywilne związane z niszczeniem opinii sklepu, bo wystawiłam negatywa za zły towar który otrzymałam, niekompletny sprzęt do łazienki. I wystawiłam ku temu stosowny komentarz na allegro, a dzis mnie straszą e mailem o tresci "w związku z wystawieniem negatywnej bezpodstawnej opinii w naszym sklepie, sprawa zostala przekazana do naszej kancelarii prawnej, prowadzącą osobą będzie Pani mecenas Magdalena Kos , będziemy kierować wniosek o powództwo cywilne związane z niszczeniem opinii sklepu, oczywiście kwota odszkodowań będzie ustalana przez bieglych, których powola nasza kancelaria prawna taka sytacja w której Pani nie potrafi doczytać szczegolow oferty i wystawia Pani tak niszczące opinie nie będzie zostawiana bez odpowiedzi z naszej strony jesli w ciągu 7 dni komentarz nie zniknie z naszej strony sprawa nabierze swojego toku, nasza kancelaria wystawi wniosek do lokalnego sądu i wtedy zaczniemy procedury odszkodowawcze wlacznie z mozliwą egzekucją komorniczą, odwolanie komentarza możliwe jest z opcji uniewaznienia komentarza na stronie o mnie. " co sądzicie o tym ?

Gość a czy przed wystawieniem tego
komentarza skontaktowalas sie ze sprzedawca by wyjasnic sprawe?

tak nie chca zwroc kasy, odeslanie bedzie mnie kosztowac wiecej niz to co kupilam, do tego zdjęcie mylne pokazany komplet, a wysyłka z brakami, gdzie drobnym druczkiem napisane ze tego brakuje gdzies na dole strony aukcji,

Gość dssdfdfff
daj spokoj, skoro napisalas prawde to nie boj sie, gowno ci zrobią. poza tym to smieszne, po to są komentarze, zeby je dawac!!!!

Gość Groopoon
A o jakiej kwocie zakupu mówimy?

Gość fwfwfwf
strasza cie idiotyzmami po to bys komentarz anulowala, nie daj sie zastraszyc bo rpzeciez komentarz wystawilas zgodnie zrpzawda!!

Gość dssdfdfff
a mozesz wkleic swoj komentarz?

nie użyłam słów oszust ani wulgarnych, napisalam ze brakowało czesci i tyle. i ze sprzedają wybrakowany towar.

Gość ujfjcjc
Było napisane, ze czegoś brakuje. To Twój problem, ze nie czytasz dokładnie.

nie wszystko opisane w brakach było tu problem. A zdjęcie nie było autentyczne tylko z jakiejs stronki.

Gość ujfjcjc
Zdjęcie nie musi przedstawiac sprzedawanego przedmiotu. Allegro samo proponuje katalog zdjęć.