Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem. wiem ze jestem glupi

Nie mam pojęcia czy to co chwile depresja czy lenistwo?

Polecane posty

Raz zamykam się w czterech ścianach, płacze, mam myśli samobójcze, nic mnie nie obchodzi ani nikt, mam wszystko w dupie, wszystko olewam, nic nie ma sensu, najchetniej przeleżałabym całe dnie, i moge tak z 3 tygodnie a potem zaczyna mi się polepszać - co z tego że jest beznadziejnie? Co z tego że nie widze sensu dalej? Smieje się z tego wszystkiego. Dalej mi na nikim ani na niczym nie zalezzy, smieje sie - wychodze do świata, do tych ludzi.. no i znowu to samo. mysli samobójcze, bezsens, przypominam sobie jak wszystko spieprzylam, inni ludzie sa super ja jestem beznadziejna nie wiem czy to moje lenistwo, niemożliwośc zebrania sie w garsc? Mam isc do psychologa, ale znowu mam te "lepsze dni" - co mam powiedzieć ze dalej mi na niczym nie zalezy, ale mam to wszystko w dupie? Boje sie, ze mi powie zebym mu głowy takimi sprawami nie zawracała jestem nienormalna czy co?

Gość Depresja .(
Nie jest to Twoja wina...

mówią mi zebym do psychologa poszła - ale co ja mam mówić u takiej osoby? Nie mam ochoty na gadki, nie chce się żalić czy skarżyć, nawet nie wiem o czym mam mówić

nie rób nic złego? Co to znaczy?

Gość -90
moze to choroba dwobiegunowa?? Idz do psychiatry,to zaden wstyd,jak niektorzy sadza.To nie jest błahy problem!

Gość wsfdr34c3242sdd
Cyklofrenia

Gość wsfdr34c3242sdd
Cyklofrenia - "Mania jest cierpieniem dla przyjaciół, a depresja dla nas samych" Robert Lowell.

Gość lelkum polelkum
Tez tak mam....mam za soba ciezkie przezycia i mysle,ze to z tego wynika. Autorko napisz cos o swoim zyciu.Przezylas w ostatnim roku jakas bardzo przykra sytuacje ?

Gość Maraletta
Może zespół Bordeline. Poczytaj o tym.

Gość lelkum polelkum
Nic nie dzieje sie bez przyczyny.Jaki byl Twoj rodzinny,masz chlopaka,kolezanki ?

Gość lelkum polelkum
mialo byc wyzej-jaki byl Twoj dom rodzinny ?

ostatni rok mam cały czas takie hustawki - raz dobrze za chwile z górki na pazurki na samiutkie dno.. W sumie ten rok jest najgorszym w moim życiu. Zniszczyłam wszystko mimo tego że skończyło się "najgorsze".. zabawne jest to, że zawsze mówie "już chyba niżej to upaść nie mogę" i za chwile jestem jeszcze niżej.. wiecie co jest najgorsze? Że na nikim mi nie zależy. Nikogo już w sumie nie mam - "przyjaciele" się odwrócili i mają swoje życia. Nie chce mieć ludzi w okół siebie. Zamykam się w swiecie swoich fantazji wtedy jestem nawet szczesliwa - jak sobie wyobrażam siebie i sytuacje rózne.. to chyba juz chore? z siostra się nie odzywam i nawet nie mam ochoty, a była mi najbliższa osobą pod słoncem.. i nawet nie tesknie.. Nie wiem czy ja już jestem nienormalna.. co sie dzieje.. czy jestem po prostu taką egoistką a może lubię cierpieć? w sumie tak jak teraz mam lepszy nastrój ale chce go sobie obnizyc bo dlaczego ja się cieszę? Skoro jstem całkowitym nikim i nic nie potrafie..

alkoholizm "matki", wyklinanie od rana do wieczora ludzi się boje, chłopaków to już w ogóle. ludzie są fałszywi, prędzej czy później cie zostawią. Zawsze chciałammoim mieć takich prawdziwych przyjaciół.. takich którzy skoczą za mną w ogień.. Chociaż zawsze od nich uciekałam, bo byli i są lepsi odemnie to zawsze o tym marzyłam wiem strasznie głupie. A teraz? Mam ludzi gdzieś. Ciągle są i będą odemnie lepsi a ja nic nie warta ale mam to gdzieś. Nie chce mieć z nimi nic wspólnego. Już mi nie zależy, nie chce nikogo poznawać, nie chce żeby ktoś mnie znał. Zwyczajnie nie chce.

:(

Gość gość
To nie jest temat na to forum. Tu ludzie pouciekają na takie wyznania jak przechodzień na widok wypadku. Nie chcę Cię dołować, ale chyba to depresja. A ponieważ jestem w takim samym stanie to dobrze wiem, że cokolwiek bym nie napisał olejesz to. Bo ja bym olał poradę typu "idź do psychologa". Do kościoła nie idę zwierzać się obcemu facetowi z grzechów, do psychologa nie pójdę opowiadać obcemu o swoich problemach. Z nimi żyję i z nimi umrę. Prędzej czy później. Ponieważ nie wierzę w życie pozagrobowe nie powiem "gdzieś tam się znajdziemy i podamy sobie ręce". Jak się w końcu zdecydujemy na wiesz co to nie będzie już nic. Pogódź się z tym. Mam nadzieję, że jeszcze jesteś.

Gość gość
Zaburzenie afektywne dwubiegunowe. Marsz do lekarza - psychiatry.