Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pauliś 23x

Czy to jest znak od Boga.?

Polecane posty

Gość Pauliś 23x

Cześć.. wiem, że dla większości może to zabrzmiec głupio i smiesznie.. ale od poniedziałku modlę się do Pana Boga, aby czuwał nad moim facetek, który ze mną w niedziele zerwał i aby dał mu siłe i przekonał go, że warto jutro do mnie przyjechać i dać nam szanse. Mój chłopak ma granatowego fiata, dziś obudziłam się i podeszłam do okna , tak odruchowo, sama nie wiem po co i zobaczyłam pod moim blokiem identycznego fiata.. czy to jakiś znak od Pana Boga, że jednak przyjedzie do mnie i da nam szanse, czy mam coś przez to rozumieć.? Proszę o wypowiedzi wierzących w Pana Boga. Dzięki z góry .

Gość wierzę, ale nie sądze
żeby to był jakiś znak

Gość prawiki są tutaj
Jakiego boga? Boga nie ma.

Gość Pauliś 23x
prawiki są tutaj szkoda mi Ciebie, jak nie umiesz czytać , to powtórzę, POST DLA WIERZĄCYCH .!

Gość Miniulka
Haha ty chyba jakaś nienormalna dziewczyno jesteś.Znak od boga,że widziałaś fiata takiego jak ma twój były... Paranoja

Gość Pauliś 23x
eh. dobra, widać , że nie umiecie czytać całych postów ze zrozumieniem.. niepotrzebnie go tutaj zakładałam.. narazie.

Gość jednym płatkiem
to przyciąganie dusz..albo telepatia. bo jak siedzisz gdzies nagle podchodzisz (taka intuicja) a on jedzie to taki mages macie do siebie..wyczuwacie sie..:) to chyba zjawisko paranoidalne..bo wystarczy abys 1 s potem podeszła do wizjera..i juz bys jego auta nie zobaczyła.

Gość dck
"zjawisko paranoidalne" - ha ha uśmiałam się do łez :D paranormalne, tłuku :)

Gość jednym płatkiem
paranoidalne:) tak ma byc:) bo to kaffe tłuku wpadłas/łes w piulake..to było dla tych co wiecznie cos poprawiajaj:P

Wiadomym jest że przecież przypadki się nie zdarzają, niebieskie fiaty wyprodukowano tylko 1 egzemplarzu a Bóg to taki lokaj gotowy 24h na dobę pełnić usługi każdej modlącej się osoby. To nie Bóg, tak działa po prostu ludzki umysł. Gdy czekamy na znak każdy przypadek interpretujemy przez ten pryzmat.

Gość trimer_ball
Jak poczekasz to zobaczysz czy Bóg ci dał znać, gdyby ten gość co cię nie kocha przyjechał do ciebie. A jak np nie przyjedzie, to możesz np przestać wierzyć w Boga bo nie dał ci tego co chciałaś.