Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikiii mi

Ciagle uczucie niepokoju i lęku?jAK sie tego pozbyc?

Polecane posty

Gość nikiii mi

Mam dosc.to odbiera mi cala radosc zycia.

Gość nikiii mi
teraz jestem sama w domu. maz z corka bede ok. polnocy. i czuje w srodku niepokoj. ciagle jagbym sie bala.

nikiii mi widzę masz to co ja... boje sie sama byc w domu czuje jak ktos by był, gdy przechodze do innego pomieszczenia mam wrażenie że ktoś jest, aby przejść zapalam wszędzie światła. Boje sie ciemności, boje sie wyjśc np na klatke a nawet na korytarz ( mieszkam w kamienicy ). Boje sie sama spac nie zamykam oczu zasypiam dopiero jak juz jestem na maxa padnieta. Mało tego zawsze jest włączone tv nie dam rady w ogóle być w domu przy całkowicie zgaszonym świetle, siedze teraz bokiem do drzwi ( w sumie to nie mam drzwi do pokoju) i tez się dziwnie czuję i non stop zerkam tez nie wiem skąd to mam.

Gość nikiii mi
mogl maz zostac do jutra a powiedzialam ze maja wracac bo boje sie zostac sama na noc.

Gość nikiii mi
wypilam meliske. zawsze mnie uspokaja.

Gość 77777ggggg
tez tak mam.mam 32 lata,dzieci i nie minelo!! spie przy zapalonym swietle jak jestem sama... ale ciesze sie ze nie jestem sama.myslalam ze tylko ja tak mam...

77777ggggg nie wiem jak Ty ale ja np jak sa dzieci w nocy to jakoś mi lepiej ale jak zostawałam sama ( jeszcze nie miałam 2go dziecka ) to wtedy już w ogóle był dla mnie kataklizm kompletny:)

Gość 77777ggggg
dokladnie tak, z dwojka dzieci jest mi najbardziej raznie.... wlasnie dzis przede mna taka noc.wiem ze bedzie niespokojna. rano budze sie z ulga. normalnie to jakies dziwne,czasami mysle czy wszystko ze mna w porzadku ???!!

Gość nikiii mi
pozbyc sie chciala tego? moze dziecinstwo ma wplywa?