Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia19zagubiona

Czy ja mam depresję?

Polecane posty

Gość kasia19zagubiona

Witam mam na imię Kasia i mam 19 lat w tym roku zaczęłam studia dzienne niby wszystko fajnie i pięknie bo dostałam się na mój wymarzony kierunek filologię angielską i cieszę się z tego choć sama nie wiem czy tak jest, ostatnio nic mnie nie cieszy naprawdę nic ciągle płacze czuje się bardzo samotna nie potrafię się cieszyć z tego,że moja najlepsza przyjaciółka odnalazła szczęście w związku i naprawdę jest mi źle , czuję się emocjonalnie wyniszczona moja psychika całkiem siadła nie widzę sensu a to w życiu najważniejsze odnaleźć sens istnienia ja go nie mam gdy jest mi smutno moja przyjaciółka krzyczy na mnie żebym przestała się użalać a to nie jest proste nie potrafię się zebrać w sobie jeszcze do niedawna czułam się pewnie we własnej skórze podobałam się sobie i innym a teraz czuje sie całkiem zagubiona i wręcz z obrzydzeniem patrzę na siebie i nie ma pojęcia co dalej myślę o popełnieniu samobójstwa :/

Gość wewiewq121
laska, ty studiujesz filologię???? Słyszałas kiedykolwiek w zyciu o przecinkach?

Gość rumcajs1
ale chamy same na tym forum popierdoleńcy sami. Nie martw się. Ja też sama szłam na studia do wielkiego miasta. Nienawidziłam swojego kierunku i płakłam długo przez to. Nie lubiłam chodzić na te studia-i do tej pory jest śrenio w związdku z tym... Miesiac wcześniej zostawiła mnie moja najlepsza przyjaciółą. Bolało przez wiele miesięcy. Miałam depresje, tne się, myślałam nie raz o samobójstwie, zdarzyło się, że chłopka mnie rzucił. Nie było kolorowo. Nie zabijesz się. Jakoś nie wierze i nie widze po Tobie ze naprawde chcesz to zrobić. Wszystko bedzie ok. Moze sięgnęłaś dna, ale teraz mozesz się już tylko wybijać na górę;)

Gość rumcajs1
jestem tylko rok starsza od Ciebie. Jeśli chcesz, możemy pogadać na gg i doradze Ci z niektórymi rzeczami. Też u mnie było często przejebane. Ale teraz zyje i jestem dosc szczesliwa ;)