Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama_karolina

Seks w 6 miesiącu ciąży - co zrobić aby w sypialni było bardziej pikantnie ?

Polecane posty

Witam kochane , jestem w szóstym miesiącu ciąży i chciałabym dodać pikanterii naszym doznaniom w łóżku, jest mi coraz ciężej bo to już 6 tydzień. Co wy robiłyście/robicie aby wasze życie seksualne podczas ciąży było w dobrej kondycji :) ? Z góry dzięki za odpowiedzi. pozdrawiam , Karola

Gość to wkoncu jak?
6 miesiac czy 6 tydzien?? u nas bez zmain, tak samo jak przed ciązą, sex raz w tygodniu.

Gość Młoda Mamuska2013
O matko :O raz w tygodniu :D ależ macie udane życie seksualne.

Buuu szósty miesiąc, zmęczona już jestem i nie myślę co piszę . U nas seks codziennie , ale chciałabym wprowadzić jakieś zmiany a nie mam pomysłu .

Gość mamajasssssia
ruchacie sie analnie ?

Gość to wkoncu jak?
no niestety raz w tgodniu, bo zanim mąż wróci z pracy to ja juz spie:)) pozatym nei zawsze mam nastrój na sexy, choc czasem zdarza sie czesciej niz raz na tydzien , róznie bywa:)) mąz ma obawy czy za dużo małego nie "stuka " u nas tez 6 miesiąc, brzuchol juz wielki

Gość to wkoncu jak?
my analnie nie, jeszcze nie probowalismy, choc czasem mnie kusi zeby sprobować, ale chyba wieksze mam obawy niz ochote :))

Gość W ciąży lepiej nie
W ciąży lepiej nie kochać sie analnie. Zapytaj swojego ginekologa to Ci szybko wybije to z głowy. W tyłku nie jest zbyt czysto i w ciąży jesli przeniesienia jakieś bakterie do pochwy to może być bardzo cieżko, bo tez w ciąży nie wiele leków można brać. Chyba lepiej sie powstrzymać do czasu po ciąży.

U mnie też analnie nie było , ja mam bardzo często straszną ochotę w nocy bądź nad ranem :) wtedy go budzę bardzo przyjemnie... A jeśli chodzi o chęć na seks to w czasie ciąży mam cały czas i chyba mogłabym z łóżka nie wychodzić. Ojjj u mnie też brzuchol już duży , a tu jeszcze 3 najgorsze miesiące przed nami.

Gość mama Tomusia
w 6-mies. pojechalam z moim mezczyzna na wyspy kanar. tam dopiero mielismy ochote na sex non stop-anal, oral..rozne pozycje..nawet do loda z brzuszkiem klekalam;) taki wypoczynek chyba na pozycie wplywa najlepiej..teraz konczy mi sie polog..moj facet juz odlicza;)tez bede chciala cos wymyslic..po takim poscie;)

Gość mama Tomusia
dodam tylko ze oczywiscie po analu nie wchodzil mi juz do cipki..wlasnie z uwagi na mozliwosc infekcji

Gość mama Tomusia
moj facet uwazal ze z brzuszkiem wygladam sexownie wiec bardzo nie musialam sie starac..moze jakas luzna ale sexowna koszulka nocna?

Gość dsdsdsdshh
Nic nie zrobisz z życiem seksualnym, bo nie oszukujmy się, kobieta w ciąży nie jest atrakcyjna. Seks wtedy to tylko przykry obowiązek dla faceta

dsdsdsdshh chyba trochę przesadzasz , gdyby to był niemiły obowiązek dla mojego faceta nie kochalibyśmy się codziennie i nie wmawiał by mi jak jest mu dobrze, tak więc bez przesady , kobieta w ciąży nie musi nie być atrakcyjna w łóżku !

Gość rodzyn
sex w ciazy jest extra i bardziej smakuje dla partnerow

Buuu a ja bym tylko chciała żeby on bardziej pieścił moje ciało , a im robię się ,,większa'' tym bardziej mi gorzej :/ i boję się , że jednak coś jest nie tak...

Gość gość
Lepszy od tradycyjnego jest wirtualny seks. Ja uwielbiamsex telefon i namawiam dziewczyny aby bawily sie dildo - cos cudownego ... http://seksnumer.pl/sex-telefon-julia.html Julciu pozdrawiam cie skarbie, jutro znowu bedziesz wibrator w tyleczek wkładala!

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Jestem Ania, tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sextelefon.co.pl/7.html Będę dla ciebie niewinnym czerwonym aniołeczkiem, który wyssa w lesie z twojego k***ska smaczne nasienie.