Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heeppii

Jaki proszek do prania dla niemowlaków.

Polecane posty

Gość heeppii

Jaki kupić proszek żeby wyprać ubranka dla noworodka. Dziś w sklepie widziałam jakieś balsamy mleka do prania i nie wiedziałam co kupić.

Gość mama Tomusia
uzywam fairy bio.. proszek w zelu i plyn do plukania tez fairy bio.a do tego na wieksze plamy vanish sensitive

Gość aaaran
U mnie tylko Jelp się sprawdził, dzieci sa alergikami, nawet bambino, lovella nie mowiac o vizirze, płynach do płukania...masakra. jA Polecam Jelpa. Dostepny w Piotrze i Pawle, Almie, pewnie gdzies jeszcze.

Ja używałam Fairy Bio,w proszku,i tego samego płynu do płukania na zmianę z białym Comfortem.Używałam do 6 miesiąca, potem nie miałam proszku dla niego,wyprałam w zwykłym wtedy chyba zielonym Persilu, użyłam zwykłego dorosłego płynu do płukania,dziecku nic nie było i od tamej pory piorę już w dorosłych proszkach i płynach.

Gość shkernvog
Ja uzywam loveli :)

prałam w loveli...moja ma skończone 3mies, brakło mi proszku i wyprałam w zwykłym nastawiłam na płukanie extra ( oczywiście płyn do płukania dla dziecka) i nic jej nie jest i od tej pory piorę w zwykłym (vizir) :) a płukanie robie płynem dla dzieci:) boje sie jeszcze troszkę takim zwykłym:)