Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka 4 rokk

SZCZECIN, leczenie stomatologiczne,studentka

Polecane posty

Gość studentka 4 rokk

Studentka IV roku stomatologii w Szczecinie zaprasza na leczenie podczas ćwiczeń klinicznych. Wszystko odbywa się pod okiem wykwalifikowanego lekarza Uniwersytetu Medycznego. Zabiegi przeprowadzane są w Zakladzie Stomatologii Zachowawczej w Szczecinie. Atrakcyjne ceny! Kontakt: 664 866 102 (odpowiadam takze na sms) lub leczeniepum@interia.pl

Gość studentka 4 rok
aktualne :) zapraszam takze na nr gg: 40275823 :)

Gość studentka pum
zapraszam :)

HAAAALOOO! Od kiedy to u studentów są "atrakcyjne ceny"??? studenci leczą ZA DARMO!

wyjaśnij o co chodzi, bo będę musiała to sprawdzić na uczelni, bo to niedopuszczalne żeby brać pieniądze od pacjenta za coś, co należy mu się za darmo

Gość studentka 4 roku
ja nic nie biorę :) na uczelni pobierana jest oplata za materialy, minimalna. radzę się doinformowac ;)

Gość studentka 4 rokk
Oprócz leczenia zembów oferuję też inne usługi :)

Gość studentka 4 roku
podszyw wyzej ma rację, wykonujemy rowniez scaling, piaskowanie i inne zabiegi profilaktyczne :)

Gość kanałowa 6
dobra mam do leczenia kanałowego dolną 6, ile weźmiecie?

Gość studentka 4 rokk
mało, jakies 5 stówek :)

No właśnie jestem mocno doinformowana i dziwię się że w Szczecinie pobierają opłaty, bo np w Warszawie czy Lublinie jest całkowicie za darmo

Gość studentka 4 rokk
za darmo to ci mogę kopa w dupsko zasadzic zasada jest prosta - nie masz ofermo kasy to wypad!

Gość studentka 4 rok
a tu hgg masz rację! :) inne uczelnie nie pobieraja oplat, nie wiem, na jakich to jest zasadach. u nas niestety sa oplaty i mamy problem dlatego z pacjentami :( stad ogloszenia. ja powtarzam nic z tego nie mam :) nie pobieram zadnych dodatkowych oplat od pacjentów! :) kompozyt u studenta 3 roku - 30 zł, 4 - 40zł, 5 - 50 zł

Gość studentka 4 rok
to z tym kopem to oczywiscie podszyw :) hahah :P

Gość studentka 4 rok
co do pacjenta z dolną 6 - zparaszam na konsultację zobaczymy, ocenimy :) a moze zle sie wyrazilam - nie tyle co inne uczelnie maja za darmo, ja po prostu wiem o jednej :)

Gość internetowy chuligan-napinacz
ja tam bym sie bal choc z warsztatow na podgornej mialbym blisko:O

50 zł za kompozyt? I ktoś do was przychodzi??? Litości, normalnie w gabinecie u lekarza w małej miejscowości można zrobić za 60,70! a wiadomo że student może coś spieprzyć

Gość bubblebooble
hgg, opłata przecież nie zależy od studenta, myślisz, że im na rękę jest to, że nie mają "ochotników", bo uczelnia bierze kasę?

Gość internetowy chuligan-napinacz
faktycznie patrzac na te ceny nie wiadomo kto tu komu w zeby bedzie wkladal

Gość P_R_A_W_I_C_Z_E_K_2_5
po ile zlote zeby ? :)

wiem, że nie zależy od studenta, ale uczelnia po prostu przesadza. Chyba że kwota 50 zł to był podszyw (zwłaszcza dziwi mnie to zróżnicowanie na 3,4,5 rok)

Gość bubblebooble
Przesadza, zgadzam się, chęć nachapania się stomatologia kierującego i uczelni utrudniają zdobywanie praktyki przez studentów, bo materiały zużywane podczas zabiegów z pewnością kosztują ułamek kwoty.

zdziwiłam się bo za moich czasów (wcale nie tak dawno) u studentów to nawet licówki, korony można było sobie zrobić za darmo (zazwyczaj robiło się znajomym) a tutaj za wypełnienie 50 zł?! Chory system zaczyna się nam robić.

Gość gość
Jestem rozczarowany mimo kilu pozytywnych opinii miałem okazje przekonać się na własnej skórze (zębach) o usługach studentów. Na wizytę czekałem ponad półtora miesiąca, ale okej. Rejestratorka powiedziała mi żebym zarezerwował sobie wszystkie czwartki, bo będzie zabiegi wykonywać jedna grupa o godzinie 13:30. Ja pracuje w sklepie, który jest otwarty 7 dni w tygodniu, a ja pracuje na różne zmiany, wiec jakoś udało mi się wygospodarować ten czwartek wolny. Po półtora miesiącu oczekiwania udałem się na umówioną wizytę. Sam zabieg polegał na usunięciu kamienia, oraz przeglądzie jamy ustnej, na której dowiedziałem się, że mam 3 żeby do leczenia. W trakcie czyszczenia studentka zaproponowała mi piaskowanie zębów, na co ja się zgodziłem mimo jakieś dopłaty za tą usługę. Ale zabieg czyszczenia się przedłużał, a studentka spieszyła się na jakieś dodatkowe zajęcia wiec postanowiła tych zębów nie piaskować. Zaproponowała mi jedynie nałożenie fluoru, ale okazało się, że on się skończył i też tego niewykonalna. Po niedokończonym zabiegu, za który zapłaciłem 60zł (na kasę chorych miałabym za darmo), okazało się jeszcze, że nie zostałem wpisany do tej grupy czwartkowej i następną wizyta może się odbyć za dwa miesiące, ale zarazem jest to maj i to są ostatnie zajęcia w tym roku akademickim. Wobec powyższych faktów: długim oczekiwaniem na wizytę, nie wpisaniem mnie na zabiegi (zaniedbanie rejestratorki), niedokończeniem zabiegu (złym jego wykonaniu), oraz ceną, szczerze odradzam leczenie zębów przez studentów.

Gość gość
A jakiego dentystę ze Szczecina byście polecili dla 6-cio latka, któremu ciężko usiedzieć na miejscu?

Gość gość
Ja chodzę z dzieckiem do Pani Oli z Froe (froe.pl). Klinika znajduje się na ul. Panieńskiej, czyli w samym centrum, a Pani Ola ma bardzo dobre podejście do dzieci, moje jest zadowolone :)

Gość asiorekk1
ja ze szczecina mam blisko do gabinetu stomatologicznego Medes Dent moim dzieciom bardzo się tam podoba polubiły panią stomatolog ma bardzo dobre podejscie, a ja sama bylam u nich na wybielaniu zebow wszystko szybko, bezbolesnie i profesjonalnie wykonane :)

Gość gość
u nas też wszyscy chodzą do Medesdent, ja jeszcze nie mam problemów z zębami ale pasuje mi iść na jakiś przegląd zobaczymy co z tego będzie:) widzę że cenowo nie jest drogo jak na tą jakośc usług