Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Empuza

Chce zostawić dla mnie rodzinę

Polecane posty

Jak w tytule sama nie wiem co robić? Opiszę w skrócie. Poznałam go w sieci miło nam się rozmawiało w końcu doszło do spotkania. Wizualnie również spodobaliśmy się sobie... jak to się mówi miłość od pierwszego wejrzenia:) Po jakimś tam czasie powiedział mi że ma tajemnice i boi się przyznać(ja w strachu co może być ma raka???) Nigdy bym nie pomyślała że.......... Mianowicie chodziło o to że ma żonę i 2 dzieci. Podobno im się nie układało od dawna i takie tam historie które znamy wszyscy na wylot:) Powiedział że dla mnie zostawia żonę a z dziećmi będzie się spotykać(dzieci w wieku 6 i 4 lat) Stanowczo zakończyłam związek i nie chodziło o jego kłamstwo! Tylko o fakt że powinien być przy rodzinie skoro ja założył!!!! krótka rozmowa!!! dzwonił ,prosił wręcz błagał :o mówił że kocha jak nigdy nikogo. Byłam twarda! Cały czas pisał do mnie z wyznaniami miłosnymi ,,,nie odpisywałam!!! Dzisiaj dowiedziałam się że on tak czy siak wyprowadził się od rodziny Zapytałam się jego czy to prawda? Powiedział że już 2 miesiąc sam mieszka i mam dać nam szansę bo on usycha z tęsknoty:( W sumie nie wiem co mam teraz zrobić? Doradzicie? proszę Dodam że kocham go bardzo

Gość korzystaj z życia,jest tylko 1
Ja bym poszła na żywioł. Przecież miedzy wami jest namiętność. Powodzenia🖐️

Gość wez sobie faceta w swoim
Nie buduj szczęścia na cudzym nieszczęściu. Może to być jego gra, że wyprowadził się, żeby ciebie zdobyć, a może żona wszystko odkryła i go wywaliła. Zobacz co to za facet, który zostawia kobietę z dwójką małych dzieci. To nie stało się tak, że nagle przypadkowo kogoś poznał, on celowo kogoś szukał w sieci i jeszcze jedna sprawa, kwestia finansów. Alimenty dla dwójki dzieci to jest duża sprawa i jeszcze dla żony, bo rozwód będzie z jego winy, skoro zostawił rodzinę dla ciebie. Przemyśl to.

Zle zrobił że na początku cię okłamał Ale czytając twoja wypowiedz to on naprawdę się zakochał ja bym dała szansę,przecież wyprowadził się od nich nie będąc z tobą a więc nie przyczyniłaś się w żadnym stopniu do rozpadu tej rodziny bo i na początku nie wiedziałaś że istnieje powiem tylko że ja bym dała szansę niewiem jak inni to ocenią?:o

Gość fiku, jakbyś ty była na jej mi
ejscu a facet był przystojnym brunetem w okularach to inaczej byś gadała

Gość bylam po drugiej stronie
Wiesz, i tak wroci do zony i dzieci jak tylko skonsumuje Wasz zwiazek na wielu plaszczyznach. Jak potrafil zosatwic zone i male dzieci tak szybko, Ciebie zostawi bez mrugniecia oka. Moj maz odszedl do kochanki zaraz po narodzeniu naszej coreczeki dodam ze bylo to drugie dziecko planowane. Tez sie podobno zakochal, wrocil po kilku miesiacach. W sumie po 4 od wykrycia. Tez sie wyprowadzal, a to ja go wyrzucalam. Z kochanka zacela sie proza zycia codziennego i co? I wcale nie bylo juz tak kolorowo. Wrocil, teraz ciagle mowi ze kocha tylko mnie, ze nie wie co w niego wstapilo, ze nie moze na siebie patrzec. Ze rodzina i dzieci sa najwazniejsze i etc. Ja wtedy plakalm i bylam bardzo nieszczsliwa, jakby mi polowe mnie zabrano, jakby polowa mnie umarla. Nie buduj swojego szczescia na czyims nieszczewsciu. Bo dzieci i zona tam cierpi. Dobrze ze zerwalas znajomosc. On teraz przechodzi przez faze zakochania, ale motyle umieraja szybko, rozwe okulary do 2 lat twaja, zebys Ty nie cierpiala to wymisuj sie z tego bo szansa jest taka ze wroci do rodziny...ma za male dzieci. One go beda ciagnac i serce jego teraz jest przy tobie bo jestes nieosiagalna, ale wroci do dzieci zobaczysz. Nie idz w to. Dobrze Ci radze, on sie opamieta, ochlonie i bedzie jeszcze sie w piersi bil jaki byl glupi ze zostawil dzieciaczki.

Gość dlatego fiku
zostaniesz wieczną dziewicą 🖐️

przepraszam za orty i interpunkcje ale szybko pisze plus mam dysleksje. :(

Gość Dżennifer
mialam podobna sytuacje,milosc ktora juz nigdy mi sie taka nie przytrafila,tylko ze jego dziewczyna byla w ciazy jak sie poznalismy(wpadka)i pod presja rodziny brali slub,przychodzil ze chce byc ze mna ,ze odwola slub itd itd powiedzialm twardo (choc serce ranilo) ze moja matka tez byla samotna matka i zadnej innej kobiecie w zyciu tego samego nie zrobie,,,,,nie wiem jak sie potoczyly jego losy ale moje nie za bardzo,wyszlam za maz ,urodzilam dwoje dzieci ale nigdy meza nie pokochalam tak jak tamtego,malzenstwo nie przetrwalo,wiem z mojej winy a teraz jestem sama z wyboru i tak juz niech pozostanie......co ci radze?? to zebys dala szanse jak nie sa juz razem ,to dlaczego nie???

Gość 38 latek
niektorzy nawet nie umieja czytac ze zrozumieniem.Tylko kobiety maja prawo do szczeslcia,mezczyzni za chvja nie,prawda?

Gość makka
spróbujcie :) skoro się kochacie... rodzina? no trudno, zostawił ją, ale to jest miłość. nic się na to nie poradzi. jeśli chcesz z nim być, to powiedz mu o tym ;) on już będzie wiedział, co z tym zrobić :D

nie mylcie milosci z zauroczeniem miloscia nazywacie fascynacje internetową a wieloletni zwiazek wyrzucacie od razu do kosza :O

Mówił że sam jej to wyznał Nie rozpaczała bo ona również(podobno bo to tylko jego słowa) wolała się rozstać niż żyć bez miłości która u niego się wypaliła. Co do dzieci dogadują się. Finansowo również.

Gość hekas
Kopnij go w .... Przyjdzie czas - rzuci i drugi raz.

Czytam wypowiedz 'bylam po drugiej stronie' I zastanawiam się ale wiem że on nie wróci on jest poważna osobą nie robi niczego bez namysłu Dodam że nie szukaliśmy się na portalach randkowych pisałam na forum użytkowników renault:) i on mi doradzał zaczęły sie tematy i wyszło jak wyszło... Myślę że tak szybko nie dam mu szansy.....

Gość daj mu szanse mała
to miłość

moj maz tez nie szukal po portalach, tez byl powazny. Znalazl ja pzypadkiem, w sumie to ona nie byla taka jak Ty ciagnela go do siebie i osaczala. Ale on tez poodbno sie mega zakochal, teraz wie ze to zauroczenie i pryslo szybko. Nie wiem jak jego zona, ja robilam wszystko zeby wrocil. On na poczatku twardo ze cce z nia, pozniej ze sie miota a pozniej wrocil, wszystko trwalo kilka mcy. Na czyims nieszczescu szczascia sie nie buduje. Chyba ze tam zona bierze to na miekko i nie chce takego meza po zdradzie.

Dlatego poczekam kilka miesięcy zobaczymy co zrobi? Może kocha żonę niech się upewni... może mną się tylko zauroczył? To tez czas pokaże. Nie chce nikogo krzywdzić i to mówiłam jemu a on powiedział że krzywdzę tylko jego i siebie. Powiedziałam że jak mamy być razem to będziemy czas pokaże:(

Poczytam sobie przed snem jeszcze raz wasze wypowiedzi. Dżenifer- też opisała swoją historie tylko ciekawe co ta jej nie spełniona miłość teraz robi? Czy zabiegał o nią pózniej?:)

Gość To czytaj i
zostaw go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"to miłość" No jaaaasne, unieśmy rączki i klaszczmy, miłość! wszystko wybacza, na wszystko pozwala, ładowanie się w idiotyczne kombinacje wieloosobowe w miłości jest WRĘCZ POTRZEBNE. Miłość, dzięki niej wszystko będzie dobrze. Słuchaj tych gimnazjalnych mądrości i wszystko będzie ok, on rozwiedzie się, dzieci odda do sierocińca i będzie Ciebie i tylko Ciebie kochał, bo to MIŁOŚĆ a tamto z tamtą kobieta to była... żyrafa!

powiem Ci tak nie wierz mu ja sie na takim przejechalam tez kocha blaga dwa i po roku sie juz rozwodzi hah.codziennie mi pisze ze kocha ze zyc nie umie beze mnie,ale skoro twierdzi ze kocha to czemu jeszcze rozwodu nie wzial. Ja to niegdy wiecej nie uwierze takim biednym mezusia co z zona im sie nie uklada kazdy zonaty to samo mowi taka prawa a naprawde nie liczni odchodza od zon.powiem Ci tak nie wierz mu ja sie na takim przejechalam tez kocha blaga dwa i po roku sie juz rozwodzi hah.codziennie mi pisze ze kocha ze zyc nie umie beze mnie,ale skoro twierdzi ze kocha to czemu jeszcze rozwodu nie wzial. Ja to niegdy wiecej nie uwierze takim biednym mezusia co z zona im sie nie uklada kazdy zonaty to samo mowi taka prawa a naprawde nie liczni odchodza od zon.

Gość olalaolalaolala
Ja tu widzę w wypowiedziach porzucone żony jak zwykle zepsują temat normalnych kobiet Powinnyście mieć zakaz wstępu na fora a na czole napis wypierdolone w kosmos przez eksów!:p