Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Empuza

Chce zostawić dla mnie rodzinę

Polecane posty

Gość dfdfd333
Daj spokój, po co Ci facet z bagażem? Myśl racjonalnie... Jak będziecie razem to jego pensja zawsze będzie pomniejszona o alimenty dla tej dwójki... Chyba nie jest jakimś milionerem? Pensje w Polsce są mizerne, a tu jeszcze na dzieciory będzie bulił... Nie lepiej wziąć bezdzietnego kawalera?

Gość dfdfd333
Patrz Natasza Urbańska i Janusz Józefowicz- ona chce mieć drugie dziecko, a on nie... Bo dla niego to by było już czwarte i ma w dupie to, że ona chce. Taki jest właśnie związek z facetem po przejściach... Poza tym będziesz musiała znosić jego wizyty u tych dzieci i to, że on będzie miał cały czas kontakt z byłą żoną. Potem będą komunie czy inne uroczystości rodzinne na których rodzina może na Ciebie krzywo patrzeć. Jak dla mnie to jest towar drugiej kategorii.

Właśnie nad tym wszystkim myślę przeglądam tu inne tematy i jestem w szoku co się dzieje Czy dałabym z tym wszystkim radę kocham ale mam tez rozum:(

Gość Dżennifer
a tak z innej beczki,to ile czasu juz sie znacie ze az taka wielka milosc sie narodzila???

Gość daj sobie spokoj - bedzie
bieganina miedzy dwoma domam. ty bedziesz chciala miec dzieci. wasza kasa bedzie wicznie dzielona na iles tam osob.chyba nie masz lat 50 ze sie musisz brzytwy łapac

dfdfd333 Patrz Natasza Urbańska i Janusz Józefowicz- ona chce mieć drugie dziecko, a on nie... Bo dla niego to by było już czwarte i ma w dupie to, że ona chce. a ty to wiesz oczywiście z pudelka? czy natasza sama ci się zwierzała

"Właśnie nad tym wszystkim myślę przeglądam tu inne tematy i jestem w szoku co się dzieje Czy dałabym z tym wszystkim radę kocham ale mam tez rozum" Skoro taka rozumna Istota z Ciebie , dlaczego szukasz "porad" na Kafe ? Kobieto , prędzej czy później wróci do rodziny , Ty zostaniesz z ręką w nocniku z niesmakiem w duszy ...rozbicie rodziny to poważny błąd. Twój wybór, jeśli lubisz "przechodzony towar" . Rozum ? w miłości ? hehehe

Gość oj już tak nie piszcie że
wszyscy wracaja do żon bo tak nie jest zależy od faceta, od tego jakie bylo jego malżeństwo każdy przypadek jest inny moją koleżanke zostawil mąż , mieli dwoje dzieci tez sie zakochal wyprowadzil sie zamieszkal z tamtą oczywiście wśród znajomych nikt z nim nie gadal , no bo jak mozna coś takiego zrobic jej i dzieciom itd on nie wrócil, placi na dzieci i widuje sie z nimi tamta podobno jest w ciąży koleżanka jakoś dochodzi do siebie powoli no coż ... życie można tutaj odsadzac od czci i wiary faceta czy tamta kobiete ale takie rzeczy sie w życiu zdarzają

38 latek Tylko kobiety maja prawo do szczeslcia,mezczyzni za chvja nie,prawda? I No tak, najważniejsze żeby dorośli byli szczęśliwi a gdzie w tym wszystkim dzieci? One nie mają prawa do szczęścia? Najważniejsze że tatuś lub mamusia są szczęśliwi z nową miłością:P

można tutaj odsadzac od czci i wiary faceta czy tamta kobiete ale takie rzeczy sie w życiu zdarzają I One się nie zdarzają to my sami doprowadzamy do takich sytuacji.

zgadza sie do wojny też ktoś doprowadzil, do wszystkich zdarzeń ktoś doprowadzil ale tak bylo , jest i bedzie gdyby każdy robil wszystko tylko dobrze i mial na wzgledzie tylko dobro innych nasz świat bylby rajem

Empuza Poznałam go w sieci miło nam się rozmawiało w końcu doszło do spotkania. Wizualnie również spodobaliśmy się sobie... jak to się mówi miłość od pierwszego wejrzenia I Taaa,a powiedz mi czego on,żonaty,dzieciaty szukał w sieci? Nowej znajomości? Znudzony szarą rzeczywistością małżonek postanowił sobie ubarwić życie? No to sobie zafundował atrakcje:):)

silvergold ...zastosowal sie do tekstu jaki masz w stopce ;)

Gość przestancie zazdrosnice
Przestańcie gadać głupoty że wróci do byłej:O facet jak decyduje się na rozstanie to nie wraca! a jak wróci to tylko dlatego że go nowa pani kopnęła w dupę i to sobie zapamiętajcie To byłe są głupie że takiego przyjmują z powrotem i wierzą w ich miłość Ja nigdy bym nie przyjęła zdrajcy! Autorko nie słuchaj co nie których rad tutaj bo to piszą zdradzone żony Masz prawo do szczęścia i twój partner również kochacie się i nie traćcie czasu!:) Powodzenia

silvergold-chodziłeś do szkoły???umiesz czytać??? autorka pisała że poznali się na forum motoryzacyjnym nikt nie szukał się na portalach randkowych jak ja nie lubię tępaków:D

Empuza Nie zawsze to co się nam wydaje jest takie w rzeczywistości. Autorko po jakimś czasie dojdziesz do wniosku że ta twoja "wielka miłość" to po prostu tylko głupie zauroczenie,bo sytuacja z którą ci się przyjdzie zmierzyć przerasta ciebie i twoje wyobrażenia.

przestancie zazdrosnice I Umiem czytać i owszem:) A tobie kto dał prawo do ubliżania,nie sądzisz że wydajesz o sobie dość niepochlebną opinię? Jak na razie to nie napisałaś nic błyskotliwego w tym temacie. I nigdy nie mów nigdy,bo jeszcze nie wiesz jaki scenariusz napisze ci życie i może się okazać że będziesz baardzo zaskoczona! Czego ci oczywiście nie życzę.

Gość takasobiejestembabka
popieram fiku miku. Faceci to wariuja niekiedy w tych czasach. Ja nie chcialabym takiego.

silvergold--Jak na razie to ty nic mądrego nie powiedziałaś w tym temacie widać że twój tok pisania śmierdzi patologią i coś mi się zdaje zostałaś porzucona oj biedactwo:(

silvergold--a skoro umiesz czytać i nie zauważyłaś gdzie się poznali to owszem umiesz czytać ale bez zrozumienia dlatego miałam prawo nazwać cię tępą prawda?

Zaraz zaraz... Piszecie o dzieciach i ich szczęściu.. czyli,ze co..? On ma wrócić do żony i udawać wspaniałe szczęśliwe małżeństwo? Przecież dzieci nie są bezmózgimi istotami i doskonale widzą jakie relacje łączą ich rodziców. Czy uważacie,że trwanie w związku bez uczuć tylko dla "dobra" dzieci ma sens? Wg. mnie facet postąpił uczciwie.. nie oszukuje żony .. wyprowadził się ale czy to oznacza,ze przestał kochać dzieci? Sądzę,że nie! Zawsze będzie ich ojcem. Nie można zakładać z góry,ze facet szuka wrażeń i się zabawia.. Decyzji o wyprowadzeniu się z domu nie podejmuje się pochopnie pod wpływem chwili..Prawdopodobnie miał swoje powody- o których my nie wiemy! Więc nie ma co spekulować i uogólniać. A autorka i tak zrobi jak sama zdecyduje!

przestancie zazdrosnice I Na razie to ty nie masz żadnych praw. Fakt, poznali się w sieci i nie ma znaczenia ze nie był to portal randkowy. Osoba która nie ma zamiaru randkować,po uzyskaniu lub udzieleniu informacji interesujących interlokutora,dziękuje z rozmowę a nie doprowadza do zawierania bliższych znajomości.

dlaczego mieli nie pisac ze sobą byli wolnymi ludzmi ,samotnymi miło im sie pisało więc poznali sie lepiej I To że im się miło pisało nie ulega wątpliwości.Przecież jak rozmowa nie pasi to mówi się cześć i po zawodach. O autorce można powiedzieć ze była wolna,o żonatym facecie tego powiedzieć się już nie da.

Gość ojej robicie afere
związki malżeńskie sie czasami rozpadają wiadomo, że pewne są tylko śmierc i podatki :) każdy chcialby żeby jego malżeństwo bylo szczęśliwe i trwalo po grób niestety nie zawsze sie to udaje i przyczyn tego jest mnóstwo uważam , ze lepiej sie rozstac i ukladac życie z nowym partnerem, niż tkwic w nieszczęściu i udawac, że wszystko jest ok

Gość khdetuooo
byłam w takiej sytuacji. Kochalam go, on mnie. Miał żonę i dziecko z nią , drugi syn był tylko jej, miała go z innym. Nigdy tak nikogo nie kochałam. Spotykaliśmy się długo, nagle wyjechał , obiecywał rozwód, zjawił się po 2 latach w moich drzwiach, nie rozwiódł się, wrócił do żony, 2 dni temu urodziła mu się córka. Ją jestem 2 lata po ślubie, nie kocham męża, kocham tamtego

khdetuooo Wybacz moją ciekawość ale mam takie pytania: -za co go kochasz? -kochasz jego,czy wspomnienie jakie po sobie zostawił? -po co brałaś ślub z człowiekiem którego nie kochasz? -myślałaś że tej miłości starczy na dwoje?

Gość !!!!!!! ................
nie kocha sie za coś ... po prostu sie kocha są rzeczy od czlowieka mocniejsze

Gość khdetuooo
kochalam męża. Teraz jest inaczej, wszystko jest inne. Siedem lat minęło jak poznałam tamtego, kocham go

Gość khdetuooo
dziwnie się poczułam jak zobaczyłam na nk fotki jego córki. Z mężem chce się rozwiesc