Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagódka87123

Pierścionki waszych marzeń

Polecane posty

Gość Pelepele
Autentyczne może być wszystko. Nie napisał, że są to kamienie szlachetne lub półszlachetne. A nikt nie może oczekiwać pierścionka w srebrze ze szlachetnym kamieniem za 80 zł

Gość ryththet6h
I jeszcze to: kocham-brylanty Po co wydawać forsę na bezwartościowe szkiełka jak można mieć prawdziwe diamenty za niewiele więcej pieniędzy. Przekonajcie sie sami zaglądnijcie na stronę: http://bizuteria.cwbestbuy.com/ Pozdrawiam Od brylantów można oczekiwać wierności. Od mężczyzn niestety NIE!

Jak ktoś się nie zna, to niestety oczekuje. Opis jest tak skonstrowany, że rozumie, że to autentyk - i chce autentyku.

Gość Pelepele
ryth - to się zdecyduj, brylanty czy diamenty, ponieważ różnica jest bardzo duża...

Gość ryththet6h
Drogi panie Kazimierzu lub współpracowniku pana Kazimierza. Ja tu tylko cytuje próby zaistnienia tego sklepu na Kafe w różnych tematach. To jest taka specyfika kafe. Ludzie szukają w internecie informacji i takie topiki szybko umierają.

Gość ryththet6h
A tak w ogóle to: Brylant fachowa nazwa diamentu o szlifie brylantowym. I gdzie jest ta ogromna różnica?

Gość Pelepele
no właśnie w tym szlifie, który jest taki drogi - 56 facetten ( lub inny). Diament to nieoszlifowany kamień - lub oszlifowany w inny sposób

Gość Nowoczesna Baba Jaga
Podsumowując cobyście nie pisali na temat tej strony to wszystkie tam pierścionki są po bardzo atrakcyjnych cenach.

Gość studentka 3 roku
Z ciekawości weszłam na ten post bo mnie pierścionki interesują. I właściwie nie rozumiem tego domyślnego nalotu na stronę cwbestbuy.com To nie jest ani nowa strona ani nowy sklep. Kupuję na tych stronach od paru lat kilka do kilkunastu pierścionków na rok (tak sobie dorabiam w wolnych chwilach sprzedając je wśród koleżanek). Zawsze dostaję rabat przy zakupie a czasami mi się nawet uda sprzedać jakiś pierścionek za podwójną cenę. Facet jest konkretny i nigdy ani z nim ani z towarem nie miałam kłopotu. Ale cóż zawiść Polaków czasami nie zna granic.

Gość Elzuniia
Hm, jak na starą stronę to tragiczny mają wybór, strasznie mało tej biżuterii

ja też uwielbiam pierścionki i wogóle biżuterię i robie zakupy w kuzni srebra i jakoś nigdy mnie nie zawiedli . a najważniejsze dla mnie jest to ,że mają unikatowe egzemplaże . polecam

Gość sylwiaLat
Dobre projekty biżuterii można znaleźć na portalu marki Marko – www.markobizuteria.pl . Modne kolczyki, fajny design obrączek i pierścionków, ale ja to kupowałam tutaj srebrne obrazki z motywami religijnymi. Bardzo to ładnie wygląda, a akurat moja babcia lubi takie rzeczy to jej kupiłam w prezencie ;-)

Gość gość
Mam srebrne pierścionki od jubilera próba 925,tylko chyba cyrkonie ale to nie ma znaczenia, kosztują 40zl sztuka mam 3 i maja po 10lat. I jestem zadowolona. Od czasu do czasu czarnieja ale po smaruje pasta do zębów i wyglądają jak nowe. Bo to zależy czy jest rodowane. Bo to gwarantuje że przez jakiś czas nie trzeba ich tak czyścić. Ale może zaryzykować te z rossmana bo jeden jest niby srebrny i próba 925 i kosztuje nie 10 zl a 63.90 wiec próbować

Gość monika88

Każdy kamień szlacheny, biżuteria z diamentami musi mieć certyfikat autentyczności najlepiej spełniający standardy GIA. Biżuteria z syntetykami jest praktycznie nic nie warta, oszuści niekiedy próbują wcisnąć twierdząć, że są to naturalne kamienie.
Jeśli macie biżuterię lub diamenty bez certyfikatu to lepiej sprawdźcie w pollabo.pl
Laboratorium gemmologiczne, które badają aparaturą kamienie. Wszystko wychodzi, nawet jak kamień był kiedyś poprawiany.