Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gytdyt

w tym wątku obalmy mit ze Polki są piękne

Polecane posty

Gość kredka bambino
Angielki ladne? Chyba jak sie porzadnie nachlejesz i wszystko co sie rusza wydaje ci sie piekne :o PS Mieszkam w Anglii

Gość jednoosobowy głos tłumu
czytajac was jakbym sobie chlopaki nie placza puscil - byles w usa? bo ja... znam kogos kto byl

Gość za to stwórzmy nowy, że
Polacy są przystojni.. :P :P :P

Gość Adrian SZ.
@jestem fanką Realu Madryt Rozumiem, ale w życiu się nie zgodzę z hipotezą, że "polki są najładniejsze" albo że "polki są ładniejsze od szwedek". Blond włosy i błękitne oczy to dla mnie ideał, jeśli chodzi o wygląd a tam sporo takich. Są i zachwycające polki, ale to raczej niewielkie grono (jak dla mnie).

Gość zgadzam się z kredką
płaskie, blade, piegowate twarze nijakie włosy a'la blond nieproporcjonalne figury rozmiar 14-16

Adrian SZ.-z całą pewnością to kwestia gustu. Niektórzy powiedzą, że Polki są najładniejszymi kobietami, inni że Szwedki, a inni że Hiszpanki. Ja osobiście odwołuję się z przekonaniami do tej 3 narodowości :)

Gość Loss santos carlos
@kredka bambino Tak? To zupełnie jak większość polskich dziewczyn :) Może i otyłość mniejsza u nas. Co nie zmienia faktu, że twarze "nie te".

Hyhy.. Nie wyglądam jak córka młynarza trzymana przez sezon w piwnicy i opalona przez durszlak :P

Gość Loss santos carlos
@zgadzam się z kredką To w takim razie jak statystyczna polka, o mongolskich genach - z szerokimi kościami policzkowymi, małymi oczkami? :)

Gość stannan
To prawda, ja jestem piękna, ale mam greckie pochodzenie (moja mama urodziła się w Grecji). Na szczęście nie jestem świńską blondyną, z nijaką twarzą. Jestem wyrazista i wyróżniam się spośród tłumu, moje czarne długie włosy i oczy jak węgiel przyciągają wzrok. Ciao maszkary.

Gość Loss santos carlos
@stannan Oby nie tylko wśród rozwożących węgiel.

Polki może nie są piękne ale są ładne za to Polacy w wieku 25 -40 lat są w większości bez włosów lub z rzadkimi kudłami w kolorze ciemnoblond i do tego z czerwonymi lub bladymi jak kartka papieru twarzami :)

Gość Djobelnaa
@stannan Nie ma się z czego cieszyć. W Grecji kobiety wyglądają jak transwestyci.

Gość reasumując
nie to piękne co piękne tylko to co sie komu podoba

Loss santos carlos odstaw lusterko, bo nie chcemy twoich zwierzeń :P

a pretensje miej do mamy i taty :P

Gość Loss santos carlos
zgadzam się z kredką W zasadzie to jestem im wdzięczny, że nie muszę dźwigać brzmienia w postaci 100% polackich genów i kwalifikować się do statystyk. A tobie lustro i tak już się nie przyda.

Gość Loss santos carlos
blond_hair_blue_eyes Słowiański? Kto ci takich bajek naopowiadał. Ukrainki albo Rosjanki ewentualnie się kwalifikują do preferowanych słowianek.

Gość Loss santos carlos
Polki > Kobiety z południa, tutaj nie dyskutuję. Nigdy nie lubiłem kobiet przypominających rumunów.

Gość Loss santos carlos
jestem fanką Realu Madryt Zgadłaś, włosy czarne i gęste ale oczy zielone z brązowymi plamkami.

Mieszkam w dużym mieście gdzie mieszka i studiuje sporo ludzi z zagranicy i są ładne kobiety o urodzie południowej ale są też te mniej ładne o urodzie słowiańskiej natomiast z mężczyzn bardzo przystojni są Izraelczycy.

Gość Loss santos carlos
jestem fanką Realu Madryt Nie generalizujmy, bo prawda leży po środku.