Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gytdyt

w tym wątku obalmy mit ze Polki są piękne

Polecane posty

Gość Myquesha Mcgraw
A ja (kobieta) powiem wam tak: Moim zdaniem najpiekniejsze kobiety to czarne kobiety (murzynki). W ogole czarna rasa jest najlepsza, najsilniejsza i najłądniejsza. Maja najlepsze figury zarowno kobiety jak i mezczyzni, zauwazcie ze juz u dzieci szczegolnie chlopcow widac zarys kazdego mięśnia. Piekne duze usta, zadarte nosy, bialutkie, równiutkie ząbki, długie palce i różowiutkie paznokcie, geste brwi i podkręcone rzęsy. Prawie zawsze gładka skóra, bez trądziku. Gęste, grube włosy. ZAWSZE chciałam być murzynką i staram sie to robic stylem. :) Na nich kazdy kolor wyglada swietnie. oto piękny mezczyzna: http://24.media.tumblr.com/tumblr_lszy1y6g7P1r3jyl1o1_500.png i piękna kobieta: http://cdn04.cdnwp.thefrisky.com/wp-content/uploads/2009/05/18/Michelle_Obama_Beautiful_051809_m.jpg bardzo chciałabym miec czarnosórego męża. :)

Gość Loss santos carlos
@Myquesha Mcgraw To jest wątek o kobietach. Co do murzynek to tylko ładne figury - ale też od skrajności do skrajności, bo albo w cholere wielki tyłek i ogromny nos, większy niż słowiański i czarna jak smoła. Jak przejdziesz się po stanach, to nie wygląda tak kolorowo. Mało atrakcyjnych murzynek. I najsilniejsi to oni są... w Afryce.

Gość hdoaa
czemu wy tylko potraficie krytykowac kobiety ze swojego kraju? Proszę was bardzo jedzcie na południe i uwierzcie mi, że żadna tam na was nie spojrzy, południowcy są bardzo przystojni i kobiety tam mają daleko i głęboko polaków i innych obcych nacji, bo one w przeciwieństwie do nas mają w czym wybierac

Gość Adrian SZ.
@hdoaa Krytykuje się wygląd i o tym jest ten temat. Grubo się mylisz, że "wszyscy" polacy szans gdzieś tam nie mają. Tak się składa, że moja narzeczona jest szwedką. Poza tym, na południu średniawe kobitki :)

Gość ale wy krecicie
sa kobiety ladne,przecietne,brzydkie...Pieknych jest niezawiele-w jakim kolwiek kraju.Ja widzialem Szwedki brzydkie strasznie-twoja chyba taka nie jest ;-)Rosjanki ,Ukrainki moga byc piekne-ale tez i ledwie przecietne...itd,itp A w tzw,tlumie-Polki wychodza wcale niezle...

Gość paszczurka25
WYPlERDALAĆ FACECI JESTEŚCIE ZAZDROŚNI ŻE KOBIETY POLKI SĄ TAKIE PIEKNE I WOLĄ NAWET ARABA NIŻ WAS, ZAZDROŚNIKÓW, BRZYDALI, GRUBASÓW, KONUSÓW Z MAŁYMI PENISAMI I STULEJKĄ, ŻYCIOWYCH NIEUDACZNIKÓW I NUDZIARZY BEZ ZAINTERESOWAŃ. BEZ UMIEJĘTNOŚCI, KIEPSCY W ŁÓŻKU. ZAZDROŚCICIE NAM ŻE KAŻDA NACJA SPOGLĄDA NA NAS JAKO NA OBIEKT ZAINTERESOWANIA I ZAZDROŚCI POLAKOM, TYLKO ŻE NIC Z TEJ ZAZDROŚCI NIE WYNIKA BO SYTY GŁODNEGO NEI ZROZUMIE. WYPlERDALAĆ!!!

Gość Alex Viso
paszczurka25 Nie spinaj się tak, bo nie zaśniesz :) Obiekty pożądania, to się uśmiałem :) Szczególnie w Angli, gdzie największą sławę mają nasze damy w dziedzinie prostytucji. Tak obleśnej i na tak masową skalę jak niegdyś ukrainki w Polsce. Tzn. zgadzam się z tym że 30% w naszym kraju jest ładna/piękna/zachwycająca, ale niemki mają podobne statystyki, więc nie ma się czym podniecać.

Gość JURASSZ
Prawda

Gość sffwefef
hhhahaha

Gość Kukukum
Potwierdzam, wróciłem z Francji i dziwne te nasze dziewoszki

Gość Winaaa
Jasneee aaa wy tacy piekni

Polki napewno najpiekniejszymi kobietami nie sa. Jest wiele nacji ładniejszych od nas, wiele ładniejszych, ale w starciu z Polakami, naszymi facetami, wypadamy bardzo dobrze. znalesc naprawde przystojnego Polaka jest baaardzo trudno, nad czym ubolewam.

Gość Loss santos carlos
Alez z wami nikt sie nie sciga - statystyki mówia same za siebie ile pan samotnych, ile panow. Dziekuje, dobranoc.

Gość lonty1
najpiekniejsze i najseksowniejsze sa latynoamerykanki

Polki są jednymi z najładniejszych w świecie przecież tak też mówią obcokkrajowcy

Gość lougo
prawda

Gość Dolor
Nie trzeba obalać - wystarczy spojrzeć.

Gość Blondas_Kraków
Ogólnie polskie kobiety brzydkie nie są tylko te duże nosy,wąskie biodra i płaskie tyłki :o

Gość Lucckss
Odstające kości policzkowe, małe oczka, pryszczate, ogólnie okropne mają twarze a uważają się za ósmy cud świata.

Gość kompia-goni-kopię
Sama jestem kobietą i obserwuje koleżanki na roku czy na uczelni i większość jest dosyć przeciętna. U mnie w grupie na 10 dziewczyn połowa jest brzydka i zaniedbana. Serio. Sama mam baardzo jasną karnacje i tym się wyróżniam wśród koleżanek, które nakładają tonę podkładu, czy przesadzają z solarium, ale nie uważam się za piękność

Gość HMB mocarz
w tlumie jedna na 20 Polek jest ładna, reszta bardzo przecietna ,a czesc to pasztety

Gość poziomkabbananka
glupi mit, kompletnie nie weim skad się wziął, cos podobnego do zbiorowego czarowania się ala świety mikolaj.

Gość JanetCC
pretensje miej do mamy :)

Gość carmencullum
płaskie, blade, piegowate twarze nijakie włosy a'la blond

Gość adelaida
mit-mitem,ale Polki wychodza w sumie duzo lepiej niz Polacy i obalic sie tego nie da...

Gość HMB mocarz
adelaida Według statystyk to więcej polskich kobitek jest samotnych, więc można obalić. Poza tym u mężczyzn szuka się nie tylko wyglądu - chociaż zaradności i płynności finansowej ;)

Gość Djobelny
Czeszki, Bułgarki, Rumunki, Berberyjki, Pakistanki, Francuzki i wiele innych sa duzo ładniejsze i seksowniejsze od Polek, jesli waszym zdaniem nie to sprobujcie polemizowac