Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owieczka3456789

wasze odczucia,objawy, obserwacje w ciąży. pytania

Polecane posty

Gość owieczka3456789

Cześć, cześć :) opowiem wam moją historię. Od ponad roku z mężem staramy się o dziecko i negatywnym skutkiem. moje cykle są różne maj: 32 czerwiec 30 lipiec: 35 dni, sierpień: 31, wrzesień: 32. ostatni okres miałam 9 września. oczywiście miałam owu ale w około póltora tyg temu miałam dziwne upławy było ich dużo jak na owu. zawsze przed każda miesiączka boli mnie brzuch i piersi. a jak teraz od ok tyg ze 4 razy bolała mnie głowa rano- ból lekki trwający do 1h, piersi są miekkie prawie nie wyczuwalny ból no i straszne uczucie głodu mam. jest to dla mnie bardzo ważne może po prostu się nakręcam niepotrzebne ale z mężem bardzo chcemy mieć pełna rodzinę. jak na razie dziś jest 33 dzień cyklu i nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć test chce zrobić dopiero w sobote rano. powiedźcie mi kochaniutkie jak to u was było. jak wygląda pochwa w ciąży po czym to poznać tam? i jak się różni przed okresem a we wczesnej ciąży?

Gość ojjjjjjj....
powiem, ze nie bardzo interesowala mnie moja pochwa, bedac w ciazy, czy starajac sie w nia zajsc. Niepotrzebnie sie nakrecasz, co ma byc, to bedzie