Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diet mountain dew

O czym gadają na kursach przedmałżeńskich?

Polecane posty

Gość diet mountain dew

Nie sądziłam, że takie kursy trwają aż 10 spotkań. Jakie tematy są poruszane na takich kursach? Jak to w ogóle wygląda- wszystkie pary siadają w kółku i słuchają, czy też dyskutują? Dużo par jest na takim kursie?

Gość diet mountain dew
Hahaha, nie wierzę :D Ja chyba bym na takim kursie nie wytrzymała i pokłóciła się z księdzem :P

Gość Zabójca29
hahahhahaha ale się uśmiałem To było dobre !

Gość marianna pe *
o kalendarzyku

Gość Zabójca29
Zawsze można wziąść ślub na wyspach Bahama ;)

U mnie kurs prowadziła katechetka, stara bezdzietna panna, która tłumaczyła nam jak to jest żyć w związku i dbać o partnera, heh wiedziała to chyba z ulotki :)

Gość kwita jj
a ja uwazam ze te kursy poruszaja bardzo fajne tematy ,wiadomo nie z wszystkim bedziesz sie zgadzac .Mnie najbardziej zdenerwowalo jak babka gadala z nami o antykoncepcji i twierdzial ze od stosowania prezerwatywy faceci maja problemy z psychika!!!Za to kalendarzyk -super (kobiecie nie siada psychika jak co miesiac czeka na @,bo wie ze np.na kolejne dziecko nie moga sobie z mezem pozwolic bo nie ma kasy itp.)ale ogolnie polecam sa tematy o wychowywaniu dzieci ,sa tez spotkania w poradni rodzinnej gdzie ucza jak stosowac kalendarzyk(nie wiem jak sie sprawdza gdy sie chce uniknac ciazy natomiast przy planowaniu dziecka jak najbardziej polecam)

Gość marianna pe *
bzdety klerowi zależy na prokreacji, bo ma dochody z chrztów, 1komunii, ..etc

Gość wziąść->braść
przestancie pierdolic nie kalendarzyk tylko nmpr :o 🖐️ a to zasadnicza różnica

Gość daaaaa
tez kiedys myslalam, ze npr to juz nastepna epoka po kalendarzyku. niestety wpadlam po 8 miesiacach obserowania cykly. na to samo by wyszlo jak bym stosowala kalendarzyk.

Gość diet mountain dew
A gadają np jak uprawiać seks po katolicku? :D ciekawe, czy trafię na choć jeden temat, co do którego będę się zgadzać z prowadzącym :classic_cool:

Gość wihksa
taniej wziac slub cywilny i tych pierdól nie trza słuchac- Kk od zawsz e nakazuje rodzenie jka pierdzenie - co rusz