Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no po prostu....

nie mieści mi się w głowie,że dla was seks jest powszednią sprawą

Polecane posty

Gość no po prostu....

dla mnie to od zawsze tylko marzenie,od jakich 5 lat odczuwam tę potrzebę,ciągle o tym myślę i tak naprawdę jestem pewna,że nigdy tego nie zrobię.to jest dla mnie tak samo rzeczywiste jak lot w kosmos.mam 23 lata i nigdy nie miałam do czynienia z facetem,nawet tak naprawdę okazji.nie chce byle jak,z nieznajomym,jak zwierzę,a miłość jakoś mnie omija.zazdroszcze wam

Gość bezenność w Seattle :)
nie jest powszednią sprawą... jest marzeniem...wspomnieniem...wyczekiwaniem 😘 to dla Niego...:)

Gość donatellaach
dla mnie powszednią ale wybieram starannie a potem wypad jak się znudzi i o co ci chodzi

Gość donatellaach
za małe głowy macie .

Gość Wisienka:):):)
23 lata wow. Lepiej wcale niz z byle kim :) i pierwszy raz oczywiście z miłości:)

Gość coner
Dla mnie jest spełnienie dwojga kochających się się ludzi, a nie mechanicznym zaspokojeniem potrzeby Bez uczucia sex jest pusty

Gość no po prostu....
no pewnie nie dla wszystkich jest to codzienność,ale dla większości.leviatan,rada niby dobra,ale nie dla mnie.nawet gdybym chciała znależć faceta,to nie mam gdzie,na ulicy nie będę łapać,zresztą zawsze marzyłam o miłości,tylko teraz myślę,że jesli nawet ją spotkam,to wtedy,gdy moja ochota na seks już osłabnie,a ciało sflaczeje,jak w "miłości w czasach zarazy"

Komu zazdrościsz? Tym co wokół Ciebie się ruchają? To mrzonki i propaganda. Rozkładają nogi bo, albo obowiązek małżeński i duupę wypadałoby nadstawić, albo puszczają wodze fantazji i rozkładają nogi by ludzie nie gadali. :O Prawda jest taka że chcesz dać duupy i jesteś na to gotowa ale nie jesteś "zakochana" :O A chcesz to poczuć i puścić się na całego. :D Nie masz żadnych adoratorów?

Gość no po prostu....
nowy,a własnie,ze chyba nie jestem gotowa,emocjonalnie jestem jeszcze totalnym dzieciakiem i mam wrazenie,ze moja psychika nie nadaza za biologia.a co do adoratorow,to zyje w malej spolecznosci,wszyscy sie znaja i nawet nie mam gdzie kogos poznac

Gość wielu facetow ma
podobnie

Gość Bocian1776
Przecież jesz, spisz i robisz kupe jak zwierzęta.

Gość marcelino
@ no po prostu.... Co za problem? Zmyślaj tak jak wszyscy na tym forum!