Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lola ola z kaniona

Moją teściową po.......ilio!

Polecane posty

Gość lola ola z kaniona

Moja teściowa to zwykle spoko babka, ale ostatnio wkurwia mnie trochę. Mamy takiego znajomego, pana Tomka, stary kawaler, niedawno się przeprowdził niedaleko nas i od razu nawiązał kumciu z teściową. Wszystko byłoby ok, gdyby facet strasznie nie wybrzydzał w jedzeniu. Byle czego nie zje, smażonego nie tknie, zupy na kości też nie, nawet herbaty się nie napije zwykłej tylko musi mieć owocową. I teściowa oczywiście żeby mu schlebiać dwoi sie i troi żeby przyrządzać mu jakieś wytrawne potrawy, cuda na kiju. wczoraj i przedwczoraj urzadziła sprzątanie całego domu, kupiła nowy stół i firanki, nakupowała jakiejś wołowiny bo jutro ten "kochany pan tomuś ma przyjść w gości". A mnie szlag trafia bo jak pacan wyczuje, że będzie u nas dobrze jadał to się w końcu nie opędzimy od niego. Uważam, że jak się do kogoś przychodzi to się ma jeść co dają a nie wybrzydzać. Nie żAłuje mu jedzenia ani nic ale po co takie cyrki robić na litosc boską? Mężu ma takie samo zdanie jak ja, ale teściowa i tak postawi na swoim. Może przesadzam ale musiałam sie wygadać tu na forum.

Gość uhum yhym hmmm..
może ma chorą wątrobę i nie może jeść smażonego czy tłustego? zastanowiłaś się nad tym?

Gość Zabójca29
za dużo czytania ;)

Gość glamorous_
nie przesadzasz, masz racje, darmozjad jeden

Gość herrr
wyprowadz sie od tesciowej i niech robi co chce

Gość lola ola z kaniona
no własne nie jest chory bo się pytałam - po prostu takie ma "nawyki żywieniowe". Wyprowadzić się nie mogę, ani nie chce, bo tak ogólnie to mi tu dobrze, tylko ten Pan Tomuś mnie denerwuje

Gość herrr
Twoja teściowa ma prawo do szczęścia i do spotykania się z facetem. Jak chce mu gotować to niech to robi.

Gość lola ola z kaniona
ale ona sie z nim nie spotyka, jezuuu :o chociaż.... to jej zachowanie jest anormalne....może rzeczywiście wpadł jej w oko. Ale by było :D

Gość uhum yhym hmmm..
no chyba wpadl skoro tak nad nim skacze a on to wykorzystuje, w sumie mu się nie dziwię skoro ma tak dobrze u miej ;)

Gość herrr
No to już się spotyka skoro go zaprasza

Gość lolololoka
no wiesz, jak jej wpadł w oko, to się lepiej do niego przyzwyczaj, bo możliwe że zamieszkają razem i dopiero będziesz miała. a facet może trochę uciążliwy, ale raczej niegroźny.

Gość lola ola z kaniona
hmmm no to by się porobiło:D w sumie tak sie stroi ostatnio. raz mówiła, że on jest taki oczytany i inteligentny....jak się Mężu dowie to się wkurzy bo on nie lubi Tomeczka :D

Gość lola ola z kaniona
jakby jej wpadł w oko to się raczej wyprowadzi do niego - źle by nie było :D

Gość lolololoka
no ale to chyba jest jej dom, więc raczej ona zostanie a wy albo się z mężem przyzwyczaicie albo pójdziecie na swoje...

Gość lola ola z kaniona
nie, nie, nie.... to jest dom mego Męża. Ona ma swoje mieszkanie w innym mieście, ale uznalismy, że bedziemy mieszkać w trójke. Jej mieszkaniem opiekuje sie 2 syn

Gość lolololoka
a no to co innego ;) w takim razie trzymamy kciuki za Panią Teściową i Pana Tomasza ;)

Gość wredniucha2
będą jaja jak teściowa wyda się za niego za mąż i przepisze na niego cały majątek