Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość digli

niski chlopak..

Polecane posty

Gość digli

ja tylko chce znac opinie co myslicie.. podoba mi sie pewien chlopak nie znam go ale mamy razem zajecia od niedawna wydaje sie sympatyczny no i takie tam.. "problem" w tym ze jest niski...ma tyle mniejwiecej wzrostu co ja czyli cos z 160..co mysliscie o takim niskim wzroscie u chlopakow..?

Gość uhum yhym hmmm..
bosz, gdzie te grzmoty? :(

Gość aaaaaaaajjjj
a co to ma do rzeczy co my myślimy.............. przecież to ważne co Ty uważasz..... to nam ma się podobać, czy tobie.... bo nie rozumiem.....

Gość digli
no wiem wiem...tylko tak pytam np czy Wam dziewczynom troszke nie przeszkadzalby tak niski wzrost faceta? 160 cm a na mnie mowia ze jestem kurduplem...

Gość zuuska90
Mi by przeszkadzał, bo kręcą mnie wysocy i dobrze zbudowani faceci.

Gość digli
no wlasnie mi tez zawsze podobali sie wyzsi a ten jest moze i niski ale ladny i sympatyzny szkoda ze niziutki;( nie ,nie chce z tego robić tragedii ale powiem ze troszke glupio ze nie jest chociaz z 10 cm wyzszy

Gość asxkjshksx
a ile ma lat?

Gość digli
nie jestem pewna ale chyba cos z 24,25...wogole jest ladny , fajny glos , mily ale taki niski..

Gość bezezdury
Maj facet ma 164 a ja 160 nie pzeszkadza mi to jest dobrze zbudowany:)

Gość digli
o to widze podobna sytuacja nieco ja w sumie nie wiem moze jest ode mnie troche wyzszy..jestem plytka i glupia ale mi to troche przeszkadza..

Gość asxkjshksx
liczy sie jaki jest uwierz mi.... a nie wzrost... przecież niczego mu nie brakuje.. ważne jakim jest człowiekiem, a że dodatkowo przystojny wg Ciebie to co wiecej chciec... ;-)

Gość Angela_157
karzeł? w cyrku się poznaliście?

Gość digli
dobrze mowisz bo ten wzrost tak naprawde nie jest az taki wazny ale jak narazie jakos mi z tym dziwnie..moze ta glupota mi minie..

Gość asxkjshksx
Angela_157 - a gdybys Ty urodzila sie nizsza tez bys tak mowila plytka dziewucho !!!!

Gość digli
to nie jest karzel ..ale faktycznie strasznie niski..

Gość asxkjshksx
sam wzrostu nie wybierał, więc nie mozna go tak z gory skreslac, zawsze liczy sie to co ma sie w srodku :-) przeciez nie ma mniej niz 150, to by juz bylo bardzo nietypowe dla faceta.... a te 164 to przeciez nie tragedia, zreszta sama jestes nizsza, gorzej jakbys Ty byla wyzsza a on bardzo by Ci sie podobal... ;P

Gość digli
wiem ze madre slowa tu padaja ale ja jestem jeszcze glupia skoro tak patrze na ten jego wzrost..tzn ja mam 160 a on nie wiem ile albo tak gdzies jak ja albo jest ciut wyzszy..nie znam go prawie wcale ale ogolnie z twarzy ladny i jest sympatyczny do tego..moze mi przejdzie ta mania wielkosci..

Gość asxkjshksx
my tu gadu gadu, a Ty jeszcze chłopaka nie znasz... może okazać się, że z charakteru w ogole Ci nie spasuje ;)

Gość digli
no wlasnie.. ale widze ze sie mi przyglada ja jemu tez..i sobie tylko tak rozmyslam analizuje ten jego wzrost..wiem glupia jestem i to bardzo no ale co zrobic..