Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mewamewa

OSZUST KRZYSZTOF (KRZYŚ) WARSZAWA lat 50 i kilka

Polecane posty

Gość Mewamewa

Kobiety Dojrzałe,czy któraś z Was zna niejakiego KRZYSZTOFA (KRZYSIA) z WARSZAWY??? Łysy,wysoki,chce mieć dziecko, ma ponad 50 lat umawia się z wami po pracy np. w parku albo w kawiarni. Umawia się z kilkoma jednocześnie. Najczęściej podpisuje się Twój Krzyś.

Gość niedamsieurobic.
Nie znam. Z dziadkami sie nie umawiam

Gość Pytanie nr 1
Jakby mi 50 latek kazal sie tytuowac "Krzyś" lub "Krzysio" to powaznie bym sie zastanowila:)

Gość Po 50-tce i chce mieć dziecko?
:o...chyba wnuka/czkę :D...........Kto się z takim dziadem umawia? No chyba, że sama masz 50-tkę:)

Gość Mewamewa
Dziewczyny,Ciesze sie za macie poczucie humoru:) ale ja przez niego sie wycierpialam!!!Nie jestem najmlodsza,tym bardziej bolalo!!!

Gość 121weweeew
a która baba 40 lat szuka jeszcze faceta? wiadomo, że sami psychole. Mniej byś się wycierpiała jakbyś kupiła kota.

Gość responsable
Nie wiem jak "Go"poznalas...ale zapamietaj Sobie,ze trzeba miec dystans do swiata wirtualnego,bo tu co 2wciska kit ,ze az boli....wylegarnia ludzi z problemami emocjonalnymi..szczegolnie na portalach kobiecych siedzi cala zbieranina dzieciakow i wypisuja bzdury,lub udzielaja porad, znawcy zycia...pozdr

Gość Mewamewa
Dziękuję Wam za odpowiedzi,trochę mnie postawiłyście do pionu,może zacznę być ostrożniejsza, ale jakbyście o nim usłyszały, dajcie mi znać,ok?? Pozdrawiam Was wszystkie!!! CIEPLUTKO!!!

Gość łysy? z Warszawy?
To nie znam.