Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LILKA90

Mężczyźni, czy podobają Wam się wysokie kobiety?

Polecane posty

Gość LILKA90

Takie o wzroście 165 cm - 175 cm?

Gość relatywista
165-175 to wzrost wysoki? to jaki jest niski ? 150? dla mnie wysoka kobieta ma powyżej 180. Sam mam 180 ale raczej wolękobiety niższe od siebie.

Gość LILKA90
niski to 150 - 158 średni 159 - 164 tak powiedzmy a powyzej 180 cm to sa bardzo wysokie

Gość LILKA90
odgłosy lata no widzisz jednak jesteś wysoka nie średnia. Zresztą czy to ważne, możesz się uważać nawet za niską. Ale czy ktoś odpowie na moje pytanie?

Gość ioio
średni 159 - 164 - ten średni jest chyba najfajniejszy u kobiety

Gość relatywista
nie dostaniesz jednej odpowiedzi, bo różni ludzie mająróżne gusta i jak widzisz nawet definicja wysokiego wzrostu może byćróżna. Dla mnie wysoka kobieta wg Twojej kwalifikacji jest jak najbardziej w targecie.:) Czy pisząc "podoba się" masz na myśli bycie tzw. "obiektem sexualnym"? A Ty ile masz wzrostu że pytasz?

Gość LILKA90
168 cm Założyłam taki temat bo ostatnio był temat czy się podobają niskie. Więc ja pytam czy się podobają wysokie

Gość LILKA90
Bo przecież kobiety około 170 cm to nie niskie są więc dobry przedział podałam, bo 180 cm to już bardzo wysokie

Gość relatywista
Podobająsiękażde!!!!!!! Zrozumcie to dziewczyny!!!!!!!!! Jak będzie wysoka to okaże sięże jest blondynką a nie rudą, jak niska to za mały biust, jak wysoka z dużym biustem to... Nie chce mi sięjużwyliczać. Zawsze coś jast nie tak. Facet też zawsze "nie taki" - jak tu któraś pisała że podobają sięjej faceci tylko ona im nie, a tym którym ona siępodoba to oni jej nie. Ot, dylemat ludzkości.

Gość relatywista
a poza tym Twój wzrost jest super.

Gość odgłosy lata
to ja mam lika centymetr mniej od Ciebie

Gość tak to bywa
do 170 może być wyższe już nie bardzo mnie się podobają może dlatego że sam mam tylko 180cm ;)

Gość LILKA90
relatywista ok dzieki za wypowiedz odglosy lata no to jestes wysoka wg mnie bo czy Doda, Edyta Górniak, Pink, Britney Spears (mają ok 170 cm) są niskie? Nie.

Gość relatywista
polecam sięna przyszłość :)

Gość czabbi
165 to na pewno nie jest wysoka, chyba kpisz :o niskie są do 165 165-175 średnie wysokie powyżej 175 a ja lubię takie 170-175 :classic_cool:

Gość kreszczet
165 cm to wysoka kobieta? chyba w sklepie z krasnalami ogrodowymi wysoka to taka 175 cm :) sama mam 170 cm, czyli mniej więcej tyle, ile moje koleżanki i niestety ale nigdy nie czułam się wysoka jedna koleżanka ma coś ok. 165 cm i funkcjonuje jako (cyt.za) "krótka" teraz średnia wzrostu jest dużo wyższa, zwłaszcza wśród kobiet średnia wzrostu szybciej wzrasta przeciętna Polka ma chyba 165 cm, waży 68 kg, jest przed 40., ma wykształcenie średnie, zajmuje się gotowaniem i lubi oglądać seriale - to średnia wyciągnięta ze wszystkich Polek, młodych, starych i bardzo starych

Gość wysokieobcasy88
wysoki wzrost u kobiety zaczyna się od 170 cm a u mężczyzny od 180 cm

Gość czak wspak rak
Rasy ludzkie są ogólnie klasyfikowane wg schematu: wzrost karłowaty (do 152,9 cm); wzrost niski (153-162,9 cm); wzrost średni (163-172,9 cm); wzrost wysoki (173-177,9 cm); wzrost bardzo wysoki (powyżej 178 cm). Dotyczy to całej populacji ludzkiej, więc Japończyków, Chińczyków, jak i Holendrów też:) Jeśli w danym kraju dominuje wzrost niski, np. Chiny za wysokiego uważać się będzie i kogoś, kto ma 165 cm. W Holandii, gdzie średnia wzrostu mężczyzn wynosi 181 cm, kobiet - 176 cm, człowiek mierzący 165 cm będzie bardzo niski. Biorąc pod uwagę Słowian - średni wzrost 172 cm, mężczyzn - 178, kobiet 166 cm, Twoje subiektywne kryteria oceny wzrostu mijają się z prawdą, bo 165 cm to wynik poniżej średniej, a nie powyżej.

Gość te verde unplugged.
Naprawde, mezczyzna o wzroscie 165 jest sredni? Do kobiet mi to pasuje, ale do mezczyzn? Chyba nam Azjaci zanizaja statystyki.

Gość aneta333
facet 165 to konus :o

Gość czak wspak rak
to miara światowa:) dla wszystkich nacji, żeby móc je sklasyfikować i wg tej podstawy znać np., że Chińczycy są niscy a Holendrzy wysocy tak, jak napisałam, Słowianie nie są niskimi ludźmi, więc dla w naszym środowisku posługujemy się innymi schematami to, co jest zbliżone dla naszego przeciętnego wzrostu uważamy za wzrost średni, co poniżej średniej - za wzrost niski, co powyżej - za wysoki niski Polak w Chinach będzie wysoki, a wysoki Polak w Holandii będzie przeciętny:)

Gość andree marcel
Mam 174cm, a moja miłość 186cm i to jest super. Czasem ludzie na nas patrzą ze zdziwieniem, ale to nieistotne.

Gość gość
buahahah, no rzeczywiście ludzie patrzą ze zdziwieniem, bo facet jest 12cm wyższy? :D Przecież to mała różnica, ubierzesz szpilki i jesteście równi. Ja mam 155cm, mój były miał 184 i na nas jakoś nikt ze zdziwieniem nie patrzył :D

Gość andree marcel
Nie wiedziałem, że andree to też żeńskie imię. Ok, po polsku mam na imię andrzej.

Gość WhiteGrayFox
Mi sie bardzo podobaja 185+ moze to miec zwiazek ze sam mam 197 :P Ale naprawde nie widze nic fajnego w malych kobietach

Gość gość
Jestem M. Mam 178 cm wzrostu. Kobieta pow.175 cm wzrostu to dla mnie marzenie,nieosiągalny wręcz ideał.

Gość gość
Nie podobają mi się. Powyżej 170 już mnie obrzydzają.

Gość gość
Mam 178cm i najbardziej lubię kobiety o wzroście 170cm +/- 2-3cm. Najlepiej kocha mi się z takimi. Jak leżysz na niej, to cycuszki masz na wysokości głowy, a od tyłu też idealnie można złapać za piersiątka. Te małe laski (do 160cm) są jakieś pokraczne. Sex z nimi nie srawia takiej przyjemności.

Gość gość
Idąc po ulicy z dziewczyną poniżej 160cm wyglądasz jakby nie było cię stać na ładną i wyższą kobietę.