Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaĄZEGO

dlaczego faceci lubią słodkie dziewczyny ?

Polecane posty

Gość dlaĄZEGO

takie idiotki na pozór ktore nawet rozkładu autobusu nie potrafią odczytac? Słodkie kwiatowe perfumki, slodki delikatny makijaz, spodniczka w kwiatki albo ciasne rureczki i baleriny :O

Gość dorotayyyyy
Bo lubią się czuć mądrzejsi i rządzić.Taka idiotka łatwo manipulować.

Gość do mamy z cafeee
bo są intelektualnie niżej od nich a faceci muszą się dowartościowywać. Przy nich czują się taaacy suuuper.

Gość soooooosweeet
a ja jestem wlasnie megaslodka,chociaz rureczki,kwiatuszki i baleriny to nie moja bajka... No,ale slodka i urocza jestem,a lubią mnie nie tylko faceci,ale ogólnie rzecz biorąc wszyscy,i wcale sie nie dziwie. Tylko nieprzyjemne,zawistne babsztyle cos do mnie pewnie maja,natomiast cala reszta jest pozytywnie nastawiona,nawet mnie nie znając. To normalne,ze lubi sie milych,usmiechnietych,slodkich ludzi.

Gość Ja tam wolę
wredne suki i je poskramiać ha ha

Gość MAREK.SKWAREK
ciasne rurki i baleriny? Faceci nienawidzą takiego typu. Co innego sukienka w kwiatki.

Gość fdgdfhnghg
faceci wlasnie kochają rurki i balerinki, do tego tuniki takie laski mają najwieksze branie

Gość Romeo...............
bo sa kobiece

tak, a jak była moda na dzwony to laski w dzwonach miały największe branie... Po prostu masa osób nosi teraz takie spodnie.

Gość MAREK.SKWAREK
to nie jest kobiece, jestem facetem, znam facetów, więc wiem. Baleriny optycznie skracają nogi a jakieś bezkształtne długie tuniki zasłaniają talię. Mało wiesz, kobietko. Faceci kochają sukienki, spódniczki i wysokie obcasy.

Gość b uheheh hehh
98% mlodych dziewczyn wyglada podobnie, jak klony, nie wiem czym wy sue podniecacie

"faceci wlasnie kochają rurki i balerinki, do tego tuniki" xxx Skoro tak je, wg ciebie, kochają, to czemu ich nie noszą?

Dama- czasami noszą...na tym problem polega :D Niedługo przez te rurki będziemy mieć plagę choroby zwanej "płaskojądrem"

"Dama- czasami noszą" xxx O masz... NOSZĄ? To chyba nie mężczyźni a androgeny. Jakby mój Połówek takie coś na siebie "wciungnął", to bym mu patelnią przez łeb dała. A wałkiem w tyłek. :classic_cool:

no a nie widziałaś? Każdy modny pan musi mieć w szafie jedną parę spodni które odcinają krążenie w łydkach. Ja bym pewnie nic nie zrobiła...sama padłabym ze śmiechu :D

no a nie widziałaś? Każdy modny pan musi mieć w szafie jedną parę spodni które odcinają krążenie w łydkach. Ja bym pewnie nic nie zrobiła...sama padłabym ze śmiechu :D

Gość gość
Jeśli dziewczyna ubiera się jak lala ( ubrania w kolorach i wzorach rodem ze stoiska z ubraniami dziecięcymi ) i jest słodka jak mała dziewczynka , to niech się nie dziwi , czemu nikt nie berze jej na poważnie , tylko robi sobie z niej kpiny. Bo z byciem słodką jak mała dziewczynka idą w parze inne dziecięce cechy jak: naiwność , brak powagi, beztroska , przesadna ufność itd.

Gość gość
Ja akurat wolę szare myszki :)