Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrałam_

Nie nadaję sie na matkę

Polecane posty

Gość przegrałam_

Nigdy nie czułam instynktu macierzyńskiego i chęci posiadania dziecka ale wyszłam za mąż i po kilku latach dziecko się pojawiło, potem następne. Nie czuję sie szczęśliwa z nimi, mam 2 synów, do których nie czuję miłości, ot są i muszę się nimi zajmowac, ale nie przynosi mi to radości, raczej na płacz mi się czasami zbiera. Przegrałam bo uległam namowom rodziny, że kto się mną będzie później opiekował na starośc itp. Podejrzewam że nikt bo i tak z dziećmi nie mam dobrego kontaktu, są dla mnie obciążeniem. Dobrze, że chociaż mąż się cieszy że ich ma, nic im się nie dzieje ale czasami miałabym ochote ich zostawić i gdzies wyjechać.

Gość zazdroszcze ci;;;;
a ja ci zazdroszcze, masz rodzinę, której byc moze ja nigdy miała nie bede wiec docen to co masz

i niech to będzie ostrzeżeniem dla wszystkich tych, którzy decydują się na dzieci bo "tak trzeba", "tak wypada", "bo rodzina nalega"

mea ten ktoś kto cię tak uporczywie prześladuje uprawia stalking słowny..... weź skontaktuj się z adminem forum i niech wyśledzą tego tępaka po IP.

ja mój drogi prześladowco, który łazisz za mną na forum i trujesz mi dupę - w przeciwieństwie do autorki mam silnie rozwinięty instynkt macierzyński. kocham dzieci - a moje własne wręcz uwielbiam.

pentium_00 - to nic nie da. jesli ta pomarańcza ma choć trochę rozumu to używa bramki proxy i do niczego nie dojdziemy. niestety byłam moderatorka kafeterii przez 2 lata. głównie dlatego mnie prześladują :( ale trudno, mogę z tym żyć :P

Gość hmmmmmm ????
w jakim wieku sa dzieci?

Gość przegrałam_
Starszy ma 4 lata a młodszy 3 miesiące.

Gość hmmmmmm ????
pierwsze dziecko ok ale po co drugie jak źle czujesz cie w roli matki??