Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość never_mind

On nie chce się ze mną kochać!

Polecane posty

Gość zielona owieczka 21lat
czyli już odpada że go coś obrzydziło :D słuchaj może naprawdę Twój jest troszke przybity / przytłoczony tylkoma zmianami w jego życiu... zmienił pracę/ kasę/ nie mieszkaliście razem? może jest przemęczony?

Gość zielona owieczka 21lat
Powiem Ci tak, no jesteście identycznie w "naszym" wieku. Ja z moim nie jestem po ślubie ale też razem mieszkamy, studiujemy, pracujemy i jeszcze remontujemy dom, i mój tez kolokwialnie mówiąc pada na pysk... Bo na nic nie ma czasu. Ale jak lezymy wieczorem koło siebie to aż go nosi, zawsze mówi że chętnie się odpręży bo mu lepiej będzie się spało po seksie... :D może Twój się wypalił w sensie, że temperament mu się zmienia? Zmniejsza? Wiagre mu podaj mówiąc że to witaminka :D

Gość ktosko
mogą byc 2 powody dla ktorych nie chce sie z toba kochac 1. jestes brzydka i tylko Ci się wydaje że jesteś ładna 2. boi się że znów zajdziesz w ciążę , pierwsze dziecko bhyło planowane ?

Gość elzbietka0101
obawia się że znowu zajdziesz w nieplanowaną ciąże i nie chce zostać znowu tatusiem z taka idiotką, a nie ma zaufania do ciebie że wiesz kiedy masz dni niepłodne, kupiłaś chociaż z raz prezerwatywy i założyłaś Mu ?