Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona tanczy dla mnie

Odezwać się czy nie?

Polecane posty

Gość Ona tanczy dla mnie
Dobra przekonałyście mnie babeczki:) Pewnie się przeziębiła podczas spacerów ze swoim nowym jak to ujeła "kumplem". A pozatym mam drogo do niej smsy i minuty tak samo:).

Gość Macho z pod 5
Pewnie ma w Play, bo do Play każdy ma drogo.:D

Gość szatynka90
Do dziewczyny powyżej. Ja też raz odezwałam się po zerwaniu kontaktu do faceta :) On odpisał, ale po kilku dniach, to było poniżenie i już nigdy więcej się nie odezwałam. I wiesz co, niedawno temu on się odezwał i prosił o spotkanie- po pół roku milczenia. Także głowa do góry, Ty też się odkujesz :)

Gość bvrt
szatynka, ale mija miesiac i moj nie odpisal. wiec juz nie odpisze. a ja sobie nie umiem poradzic z tym, ze sie ponizylam, ze moze ma mnei za namolna i narzucającą się :(:(

dokładnie tak to jest z faceami jak sie przestanisz odzywać to dopiero zaczyna ich intrygować i w którymś momencie szukają sami kontaktu więc nie warto samej nic do niech pisać...

Gość szatynka90
bvrt Zobaczysz, że się odezwie :) Nie za miesiąc to za dwa. Jeszcze będziesz górą! I nie przejmuj się tak tym, każda dziewczyna ma na koncie takie głupoty :)

Gość bvrt
szatynka, a czytalas tu te moje wszystkie wpisy? ?? czuje sie głupio. nie sadze, zeby sie odezwal. mija juz miesiac, jak milczy, wiec... juz tego nie zrobi. poza tym, to on mnie zostawil, wiec nie ma powodów do "odzywania sie do mnie".

Gość bvrt
a ja zamiast osiagnac cos "milczeniem"...to sie odezwalam, wiec niejako wystawilam na tacy.

Gość bvrt
"Lucy Eyelesbarrow też miałam sytuacje że rozstanie było nie z mojej incjatywy a facet odezwał sie..." Lucy, ale ty sie nie zbłazniłas smsem do faceta, ktorego to smsa (jak i ciebie) facet olal:(

Gość szatynka90
bvrt Czytałam Twoje wpisy i mówię Ci jak było u mnie. Też mnie olał, a potem się odezwał po pół roku. Nie wiem jak będzie u Ciebie, ale czasem jest tak że po dłuższym czasie ktoś chce odnowić kontakt.

Gość bvrt
szatynka, tak rozumiem:) ale i tak mi głupio....

Gość dck
bvrt - przestań w kółko o tym pierdolić, weź się zajmij czymś pożytecznym. w kolejnym już wątku jęczysz o tym samym, czytać się tego nie da. kretynka, będzie miesiącami myśleć o jakiejś kompletnej bzdurze. jakie te baby są głupie, żenada.

Gość DO bvrt
no dokladnie pierdolisz juz w kolejnym watku ze sie zblaznilas/ponizylas, twoj problem, malo tego dajesz innym skurwiale rady ! woooon!

Gość sussski
nie! poczekaj, jak wroci na uczelnie, to wtedy neutralnie zagadaj.

Gość ciemna cholera
12.10.2012] 13:50 [zgłoś do usunięcia] szatynka90 A nawet jeśli jest chora to co z tego? Przeziębienie zaraz jej przejdzie, ona sobie poradzi. A Ty się tylko będziesz przed nią płaszczył. Nie pisz jeśli masz honor i godność. Milczeniem więcej osiągniesz, niż zamartwianiem się o nią, wierz mi. facet wiecej osiganie troską dobrem i odezwaniem niz tym co ta głupia radzi,a jak masz drogo do niej a dzownisz tymbardziej to doceni.

Gość Ona tanczy dla mnie
Ale namieszaliście kurde sam juz nie wiem:)