Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qnwjdknwqkjdwq

co sądzicie o kimś co konczy znajomośc przez milczenie?

Polecane posty

Gość qnwjdknwqkjdwq

bez kłotni itd? no facet z ktorym dziewczyna sie spotyka 4 miesiace ?

Gość Monika20./
Że to tchórz i dupek, przerabiałam to, facet sie ulotnił, po 7mies bycia razem. Ja też przestałam się odzywać, jak sie wchodzi w zwiazek trzeba pomimo wszystko wyjść z niego z tawrzą, i to dotyczy facetów jak i kobiety.

Gość fghjkl;jm,.
sadze, że to dupek bez klasy, odwagi, honoru

Gość qnwjdknwqkjdwq
no oczywiscie nie bede sie ponizać i do niego wypisywać wystarczy ,ze na jednego smsa nie odpisał ... ale sie czuje jak smieć... tzn nie wiem narazie sie nie odzywaz ponad dobe wiec moze jeszcze sie odezwie...

Tchorz. Ostatnio takiego spotkałam. Nie odpisywal na moje SMS, po dwóch tygodniach odezwał sie, ze cieżko mu o mnie zapomnieć i jak sie czuje z tym, ze sie nie odzywal. Czy nadal jestem zainteresowana nim, czy wkurzona. Nawet nie odpisalam. Nazwac idiota to chyba za mało??

Gość kocisa lalalala
Byłam kiedyś z takim facetem, i dziękuję bardzo, nie odzywaniem się załatwiał wszystkie problemy nawet motyw rozstania się

Gość Ania G.iuiygvv
dla mnie jest to największy rodzaj tchórzostwa i brak klasy- udaje że nie istnieje

Gość qnwjdknwqkjdwq
najgorsza jest ta niepewność czy on sie odezwie czy nie ... jak by chciał to zakonczyc to powinien mi to powiedziec wprost tez by bolało ,ale chociaz nie bylo by zludzen ... Juz mnie tak raz potraktował jeden facet rok temu i dlatego teraz znowu zastanawiam sie czy ten mnie tak nie potraktował:( TYle ,ze rok temu niby do niczego nie doszło , tylko pisaliśmy codziennie , on mi okazywał ze traktuje mnie jak kogos wiecej niz koleżanke , i po spotkaniu sie nie odezwał nawet jak do kolezanki ...

Gość Monika20./
Rozumiem, że to boli bo samo to przerobiłam, powiem wiecej odszedł w 'dobrym" momencie naszego zw- tzn było idealnie moim zdaniem- on twierdził że też. I nagle cisza, po jakimś czasie dowiedziałam się że ma inną laske, pewnie był z nami równocześnie. Ale głupia byłam ze w ogóle z nim byłam, on w wieku 21lat miał na koncie już z 15 "wielkich" miłości :D Po 2 latach od tego wydzarzenia inaczej patrze na facetów, nie nalezy ufac bezgranicznie, a ten Twój moze sie odezwie to dopiero 1 dzień....

Gość Po pierwsze tchorz ,a po
drugie , czasem to wygodne bo faceci myślą ,że w ten sposób zostawią sobie otwartą furtkę jak np z jakąś laską im się nie powiedzie

Gość qnwjdknwqkjdwq
nawet jak chodzi o inna laske to jak ona go kopnie w dupe ,albo im sie nie ułozy do mnie juz wrocic mogł nie bedzie ... jak on sie nie odezwie ja do niego tez