Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z pseudonimem

apropo urzędu pracy i zatrudnienia - moze ktos wie

Polecane posty

Gość z pseudonimem

Zarejestrowalam sie do urzedu pracy we wrzesniu i chwile potem poszlam na rozmowe kwalifikacyjna podczas ktorej przechodzilam dalej, rekrutacja sie ciagnela i ciagnela i wlasciwie w tej chwili na 99% zaczynam prace od nastepnego miesiaca. W tym czasie oczywiscie nie stawilam sie na spotkanie do urzedu i przyszlo jakies pismo o tym ze sie nie stawilam i ze jak sie dalej nie stawie do zostane wykreslona. Czy pomimo tego, ze jestem juz chyba i tak wykreslona z up musze zglosic tam, ze dostalam prace? Poza tym czy w tym miesiacu, w ktorym sie tam zglosilam bylam ubezpieczona pomimo tego, ze nie dopelnilam obowiazkow i mnie z up wywalili? :) Ktos sie orientuje w temacie?

Gość zadzwoń do urzędu
to ci powiedzą

Gość z pseudonimem
no wlasnie wolalal uniknac rozmowy z tamtymi paniami ;P. Nie wdając się w szczegóły nie są to zbyt sympatyczne i ogarnięte osoby ;). Dzięki za informację.

Gość serenity five
no ty tez raczej nie jestes zbytnio rozgarnieta skoro zadzwonic nie potrafisz we wlasnej sprawie

Gość z pseudonimem
och, może ;). A może i nie. W każdym razie jeszcze raz dzięki za info ;)

Też tak miałam i mnie wykreślili i już nie mogłam podjąć pracy bo to była ich oferta z ich urzędu. Wiem że do 7 dni od pisma można się odwoływać ale mi się nie udało:(