Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elucha_s

Szczecin - dobry ginekolog

Polecane posty

Cześć dziewczyny! Staramy się z mężem o drugiego maluszka i szukam dobrego ginekologa w Szczecinie. Poprzednią ciążę prowadziła dr Dziurawiec (przychodnia na Kadłubka), ale nie byłam do końca zadowolona z opieki. Długie kolejki i brak specjalnego zainteresowania pacjentką. Poza tym pani dr nie pracuje w żadnym szpitalu. Proszę o info na temat dobrych ginekologów w Szczecinie - prywatnie i na NFZ. Jak możecie to podajcie też cenę wizyty.

Gość biały storczyk
Hej ja aktualnie też szukam dobrego gina. Na początku chodziłam do Sroczyńskiego, moja koleżankę wyleczył z nowotwora jajnika, druga prowadził przez całą ciąże, więc też zaczęłam do niego chodzić, ale niestety nie polecam bo Sroczyński zakręcony jak naleśnik, zapominał o wszystkim, sama musiałam się wypytywać o wszystko i długi czas oczekiwania. Zmieniłam do na Szcześniaka ( w tej samej przychodni przyjmuja) na poczatku wszystko fajnie ok.dużo mówił co robi, tłumaczył, ale nic więcej.Od roku się u niego staram o dzidzie i nic, cały czas tylko tabletki wypisuje na wywołanie @. I usg mi jedno zrobił na które czekałam miesiąc czasu. W poniedziałek idę do Wojnarskiego, ma dobre opinie na necie, usg w gabinecie i tylko 5 dni czekam na wizytę.