Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malefic

Anonimowy seks, co sądzicie dziewczyny, o co w tym chodzi?

Polecane posty

Gość malefic

Seks z kompletnym nieznajomym.Bez przedstawiania się. Bez rozmowy. Bez kolejnego razu. Bezosobowy. Beznamiętny. Bez znaczenia. Co Wy na to?;)

Gość you are silly
tylko sie zabezpieczaj zebys choroby nie zlapala ... ani w ciaze nie zaszla bo potem bedzie ci go trudno ... ogolnie pwoodzenia... heehe zaraz cie zaczna krytykowac za ten temacik ... ja uwazam ze jest ciekawy ... szczerze to balabym sie z takim kims uprawiac seks

Gość malefic
myślę że między innymi, to właśnie obawa nakręca dodatkowo taką sytuację;)

Gość you are silly
no niby tak jest wieksze podniecenie, adrenalina ... ale tak naprawde nie wiesz co moze sie potym dziac... ale malo to dziewczyn ktore zaraz po dyskotece poszly sie seksic z nieznajomym i potem sie juz nie widzieli ... nie wiem mialam takie okazje ale jakos mnie nie krecily :)

Gość malefic
bardziej mam na myśli zupełnie przypadkową sytuację... niezaaranżowaną.. czasem się spotyka takie osoby, wystarczy popatrzeć sobie w oczy żeby wiedzieć że gdyby nie zahamowania, gdyby tylko więcej śmiałości to mogło by do czegoś dojść, do czegoś bardzo ulotnego o czym by się jednocześnie pamiętało i nie..

Gość Tolerancyjny facet
Tajemniczość bywa pociągająca. Taki seks może być fajny.

Gość you are silly
wsumie fajnie by bylo

Bez sensu. Takie coś wymusza jednorazowosc. Czyli to jakieś 5% szansy, ze facet będzie w stanie zafundować mi orgazm. :O No chyba, ze to tylko po to, żeby pochwalić się znajomym, ze miało się seks :O

Gość malefic
no niestety, trzeba przyznać że coś takiego jest pociągające.. I dziwnie jest pomyśleć że to samo może pociągać również osobę z którą jesteśmy...

malefic zapomniałeś dodać, bez zabezpieczenia, z syfem w tzipce po wszystkim🖐️