Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GeNgA

pominęłam 2 pierwsze tab Cilest??!!?!

Polecane posty

Gość GeNgA

witam. nowe opakowanie tabletek zawsze zaczynalam w sobote jednak w zeszlym tyg. nie zdazylam odebrac od gin. recepte i odebralam ja dopiero w poniedzialek, od razu kupilam tabletki ale nie wzielam tych 2 zaleglych z soboty i niedzieli tylko zaczelam od pon. a w niedziele odbylam stosunek bez zabezpieczenia mech. czy duze jest prawdopodobienstwo ciazy?

Gość Perw mobilna
Kolejne głupie pytanie? Podać Ci ile %? Po co uprawiałaś seks bez zabezpieczenia skoro wiedziałaś, że pominęłaś tabletki?

Gość GeNgA
jezeli jestes tak wyuczona to podaj %! pytam bo kazdy lekarz twierdzi inaczej, jedni mowia ze 2 dni przestawienia nic nie zmienia ze zbyt malo czasu by owulacja mogla sie "rozpocząć" inni ze prawdopodobienstwo jest.

Gość Perw mobilna
A którzy mówią, że dwa dni przesunięcia to za mało? :o

Gość GeNgA
lekarz mojej znajomej powiedzial jej ze przesuniecie o 1 gora 2 dni nie powoduje tak szybkiej reakcji jajnikow, ze te nagle szybko zaczynaja swoja "prace" bo przez 7 dni przerwy w tab i tak organizm ma uspione jajniki a przez 2 dni nie zdaza wytworzyc pecherzyka, wiem ze ryzyko jest na tyle glupia nie jestem, troche nas ponioslo zdarza sie najlepszym.

Gość Perw mobilna
A dlaczego niby przez te siedem dni jajniki są uśpione?