migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 12, 2012 krytykuja wasz wyglad wy odpowiadacie atakiem mowiac ze sami nie sa piekni/ze wyglad nie wazny tylko inteligencja (gdyby jeszcze te z was co tak mowia ja mialy...) czy to tak trudno przyznac komus racje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 12, 2012 *'razem' mialo byc napisane tylko jeden raz..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahaha, bo nie potrafia sie Napisano Październik 12, 2012 z tym pogodzic :D ja jestem przecietna ale przyznaje racje jesli ktos mi mowi prawda, nie jestem taka hipokrytka. One sie narazaja na smiesznosc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frankie_Stein 0 Napisano Październik 12, 2012 Głupio robią te, które w ogóle odpowiadają na takie chamskie zaczepki. Żaden facet na poziomie nie posunie się do krytyki wyglądu kobiety, może jedynie coś jej delikatnie zasugerować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach