Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bosaczek

seks przed slubem

Polecane posty

Gość bosaczek

Czesc. Czy uprawiacie seks przed slubem? Bo ja chciala bym dotrzymac cnote do snocy poslubnej. Mam 22 lata. Z chlopakiem jestem rok, on chcę sprubowac seksu przed slubem. Dodam że on też jest prawiczek.

Gość jjj89
nie warto brać kota w worku ;p

Gość facet waszych marzeń
Czekanie z seksem do ślubu to głupota i robi tak tylko skończony ciemnogród. Nie wahaj się tylko idź z nim do łóżka i nie traktuj swojego dziewictwa jak jakiegoś skarbu, bo nim nie jest.

Gość bosaczek
Pochodze z bardzo wierzacej rodziny... Rodzice mi mowia zawsze zebym trzymala wianek do slubu :P

Gość bartekgrze
facet marzen, nie gadaj bzdetow, szanuj innych i zachowaj dla siebie takie niedojrzale oceny

Gość Uroczy Szymuś
No może się okazać, że Ty lubisz się ruchać, a on nie będzie potrafił Cię dobrze wyruchać.

Ja bym nie czekała z seksem po ślubie bo moim zdaniem lepiej smakuje przed ślubem niż po ślubie.

My nie czekalismy ani ze wspolnym mieszkaniem ani z sexem do slubu-wszytko nastapilo dosc szybko. Niue zaluje :-P

Gość mirellllllllllllllllllllla
a my czekamy :)

Gość sex po slubie to glupota
up up

Gość a wszystkie pewnie
tu wypowiadajace sie brały ślub koscielny ale obłuda i hipokryzja

Gość urhaniaa
tylko religijny zryty debil czeka do slubu

uprawiamy. przecież zwariowałabym gdybym sobie odmawiała przyjemności dotykania i bycia blisko człowieka którego kocham. poza tym po kiego miałabym sobie takiej przyjemności odmawiać mhm...

Gość Ple ple
Trudno powiedzieć. Z jednej strony nie warto czekać, bo to teraz jest między Wami największy ogień, no i przekonasz się, czy chłopak jest czuły i dba również o Twoje potrzeby w łóżku. Z drugiej jednak strony niektórzy faceci jak mają stały dostęp do seksu to nie śpieszą się z kolejnymi krokami, czyli z zaręczynami. Poza tym, czy będziesz się dobrze czuła sama ze sobą jeśli złamiesz swoje przekonania?

Gość ślub przed seksem
muszą ci najpierw wolać "gorzko, gorzko"? :D

Gość Lublellita
My z moim kochaliśmy się na drugiej randce, pomieszkiwaliśmy u siebie już po 2 tygodniach znajomości, na dobre zamieszkaliśmy razem po 2 miesiącach, zaręczyny były pół roku bo poznaniu się, ślub był 1,5 roku po zaręczynach i jest super. Nie ma reguły czy seks poprawi czy zepsuje związek. Tak samo jak nie ma wpływu na długość związku termin pójścia do łóżka. Do autorki : przede wszystkim rób to co czujesz. Jeśli nie jesteś gotowa na seks przed ślubem to się na niego nie decyduj.

Gość zanim pójdziesz z nim do
łóżka, zapoznaj się z ortografią i gramatyką! Tyle błędów w dwóch zadaniach nie robią nawet w podstawówce! Dzieci nie powinny uprawiać seksu.

Gość niech każdy płatek śniegu *
przed ślubem proponuję zabawę ze słownikiem ortograficznym :classic_cool: dla dzieci trzeba być autorytetem

Gość kk love dance
jesli się kochacie to czekajcie do slubu, nie słuchaj tych głupoli z forum, jak oni tak postępują to ty nie musisz tak samo. Jaks ię kochacie to chyba sex was nie rozdzieli?????

Gość erttt
ja tez czekam do slubu! nie patrz na innych, bądź sobą, bo to Twoje zycie i Twoje decyzje.