Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia244324244

Co mam zrobić ? Facet mnie olewa co chwile

Polecane posty

Gość Julia244324244

A ja sie ciagle tym przejmuje... przez niego zaniedbałam przyjaciół i wiele innych waznych spraw. tzn niby on sie odzywa ,ale czasem jest totalna olewka z jego strony np nie pisze caly dzien choc może Tak sie zastanawiam czy to zakonczyc? Nie narzucałam mu sie wrecz przeciwnie - jak mnie oleje ja tez milkne potem i potem on jest jakis czas milutki ,a potem znowu jest to samo.... Naprawde nie mam już siły bedzie mnie to bolało jak cholera ,ale może na dluzsza mete lepsze bedzie jak sie rozstaniemy? Bo nie wiem czy miłość ma polegac na ciaglym marwieniu sie dlaczego on znowu sie nie odzywa...

Gość zyrafka warszawka
sorry ale mi sie wydaje ze niepotrzebnie masz go olac bo on juza ciebie olał na dobre. No chyba ze lubisz takie cos, ze bedzie do ciebie przychodzil gdy jemu bedzie wygodnie i tylko jemu bedzie to pasowało. Ja jestem w takiej samej sytuacji jak ty, chociaz my nie deklarowalismy sie ze jestesmy w zwiazku razem, ale jest to bardzo bliska znajomosc i wlasnie ten koles postepuje dokladnie tak samo jak twoj facet, Zamierzam kopnac go w dupe na najblizszym spotkaniu. Nie nawidze kłamstwa i olewania.