Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgdxhbvdhxb fv

farbuje się na blond bo brzydzą mnie moje czarne włosy, wyglądam jak żydowka

Polecane posty

Gość hgdxhbvdhxb fv

niestety mam poludniowy typ urody, bylam często gnębiona i wyzywana w szkoly od cyganem i rumunek , dlatego od lat farbuje sie na super jasny blond takze brwi, nosze zielone soczewki kontaktowe, regularnie uzywam rozjasniających skóre kremów, wydepilowama cale cialo by nie miec ciemnych wloskow

Gość blond_girl_blue_eyes
Masz rację.Południowy typ urody jest pociągający ale u facetów bo u kobiet raczej preferowany jest typ słowiański :)

Gość taaaaaaaaaaaaaj
typ słowianski to chłopka z wiejsko buraczanym ryjem, złotymi (zoltymi) blond wlosami i rumieńcami na policzach prawdziwe blondynki to typ nordycki typ poludniowy tez jest fajny np Eva Mendes, Penelope Cruz , maja to cos w twarzy a nie jak 99% Polek nadęte geby a jak otworzy usta to w ogole masakra, postawa roszczeniowa wobec wszystkich ludzi

Gość dsdr56
dobrze robisz bo (nie chce Ci ubliżać) ale te czarne to większości zwykłe dziwki bez klasy co by się bzykały tylko i do następnego.

Gość hhhhhhhhhhhg
hahah hah hah :D

Gość laska z dużego miasta
Ja tez mam typ urody poludniowy i mam większe powodzenie u facetów niż niejedna farbowana blond solara tak więc bzdury tu niektórzy piszą!

Gość laska z dużego miasta
zresztą doskonale i sprawnie obciągam dlatego wszyscy lecą do mnie jak muchy do gówna!

Gość pasi-konik
hmmm...rumunki to raczej ladne kobiety, mysle ze jesli dbasz o diete to nie widze problemu,a moze wyzywali cie bo ci zazdroscili urody ?, aaa super jasny blond przy twojej urodzie ? czy aby nie przeginasz ? tez brwi ,dziewczyno opanuj sie troche, jesli wlosy zrobisz u dobrego fryzjera, do tego troche sniada karnacja,plus zielone oczy noooo SUPER !!!, kontrastowe ciuchy i faceci ci nie przepuszcza, daj fotke to zobaczymy... pozdro.