Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mąż swojej żony

ostra zabawa

Polecane posty

Gość mąż swojej żony

czekam na żonę aż wróci z babskiej imprezki. obiecała mi przelecieć mój tyłeczek jak tylko wróci. jakieś porady dla początkujących?

Nie lepiej by bylo abys Ty ptzelecial jej tyleczek? To brzmi bardziej normalnie;)

Gość mąż swojej żony
zona niestety nie toleruje tego typu zabaw

pan_69-----> zastanawiam sie dlaczego zerzniecie tylka kobiecie jest dla Ciebie bardziej naturalnym, od zerzniecia tylka facetowi? Tego samego zdania co Ty jest moj maz i nie potrafi mi odpowiedziec na to pytanie....za to do sexu analnego jest pierwszy (na co zreszta nie narzekam) :classic_cool: Moze Ty odpowiesz mi jakos konkretniej, bo on nie potrafi ;)

Najprostsze wyjaśnienie: Bo facet ma penisa, którego może włożyć w każdą dziurę, a kobieta nie :-)

Pewnie dlatego że takie jest przekonanie facet który uprawia/lubi seks analny jest gejem ;) Ale niektórzy faceci to lubią :)

Androgenie ok, ale uzywamy w lozku rowniez wibratorow, nie tylko penisa ;) Je rowniez mozna wlozyc wszedzie gdzie sie da ;) Anastlle no tak, masz racje. A co z kobietami lubiacymi anale? Moze ja jestem pedauem?

Gość Niecostarszy
huj Ci w dupę!

Gość do niebieska
wszytsko na to wskazuje:(

Gość a co ma atrakcyjnosc do
anala? hahahahahah :D :D :D tylko brzydkie nie bzykaja sie w pupe i konbiec ;D:D:D co za debilna teoria

Gość a zrobilas dzis
lewatywke?

I wlasnie to mnie wkurza..kobiety lubiace anale sa ok, ale faceci juz nie ;) A przeciez doopa to doopa :classic_cool: A tak na powaznie to szukam odpowiedzi, ktorej maz mi nie potrafi udzielic i jestem ciekawa opini innych facetow, ktorzy sa przeciwni wlozeniu w swoj tylek czegokolwiek przypominajacego penisa, a sami sa pierwsi do takich zabaw ;)