Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CoWYnaTO?

Zabawa w idealnego faceta! :)

Polecane posty

Gość CoWYnaTO?

1. Opiekunczy 2. Madry 3. Przystojny 4. Majacy dobra prace 5. Zabawny 6. Tolerancyjny 7. Pytanie: POLAK czy OBCOKRAJOWIEC?? A teraz wasza kolej! :) Co jest w mezczyznie najwazniejsze?

Gość CoWYnaTO?
8. wielkie jaja :D 9. gruby pindol ;) 10. zwinny jęzor :-P

Gość CoWYnaTO?
Uciekaj ty podszywie okropny :P

Gość CoWYnaTO?
11. czysta, ogolona dupa :classic_cool: 12. brak sera pod napletem :) 13. uszy pozbawione miodu

Gość Piekna pyta
1. odpowiedzialny 2. rozumny 3. inteligennty 4. madry 5. z pasja 6. wyglad 7. rozmowa jakich slow uzywa czy umie fajnie rozmawiac 8 czas pracy czas woilny jak on to ma poukladane 9. dzieci zona czy chce? czy zabawa 10 wierny 11 umiejacy kochac 12 opiekunczy 13 czuły 14 nieegoista w stosunku dla kobiety

Gość Piekna pyta
polacy maja zakorzeniony ten tryb gentelmena co mi odpowiada calowanie w dlon otwiera drzwi odsuwa krzeslo otwiera drzwi auta nosi siatki wita sie pierwszy bo facet do kobiety tak jak osoba mlodsza wita starsza np facet facet ubiera jej plaszcz podaje to stary nawyk ale jest kiedys bylo ze jak kobieta wstawala od stolika facet wstawal ja tak mialam na studbniowce i polmetku na studiach wiele by pisac.. czasem obcokkrajowiec tez otworzy drzwi;) ale sami przyznacie ze tam to takie pchanie sie na kobiety na tym zach..a w polsce..fajnie sie mamy:)

Gość hjbedwhed
A ja mam akurat odmienne doswiadczenie. Z polakami do tej pory same klopoty, dopiero zaczyna mi sie ukladac z obcokrajowcem.

Gość ale jaajaaaa
14 nieegoista w stosunku dla kobiety a to co to znaczy? :D

Gość masz racjeeee
prawie zadna kobieta z tego forum ci nie przyzna racji bo tu same niedorbione dziewice ale masz racje i chwala ci za to dziwice to dno i tez widze ze same wariatki z nich cos nie tak pod kopula jesli laska 20 wzwyz jestes dziewica 18nastka to jeszcze ok ale 20 lat i byc dziwica? hahhaa