Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piekna pyta

Wasze wspomnienia z RESTAURACJI - dzieki

Polecane posty

Gość Piekna pyta

Potrzebuje waszych wrażen odnosnie pobytu w roznych restauracjach.. np smierdziało krewetkami;) wiało mi na głowe z klimy odnosnie waszego samopoczucia i co było złe. Znam kilka z polski i 1 dobry przyklad z uk, kumpel był tam pracownikiem. Ale chce miec wiecej przykałdów. W necie nikt nie opisze złych opinii bo sa kasowane dla dobra hotelu irestauracji itp. nie chodzi mi o menu, ale o powietrze klimat co wad dusiło:) i jak sie tam czuliscie było za gorąco za duszono ito.

Gość dylemacik...
u magdy gessler kelner w ogole nie mial pojecia co podaje, w innej stoliki byly zbyt scisniete i ludzie mogli patrzec sobie w talerze, a ostatnio to byl szczyt- bylo pusto bylam ja i moj chlopak na kawie bo balam sie zamowic co innego w tak pustej restauracji0 a tu przyszedl wlasciciel stary dzien i zaczal charczec i pluc w chusteczke. dyskrecji zero. wstalismy i wyszlismy

Gość August the 1st
W każdym Sfinksie zawsze smierdzi bo nie mają wyciągu i klimy. Nienawidzę jak wychodzę z knajpy i smierdzi mi kurtka jakbym sama sobie robila obiad w kuchni.