Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no sucho ma ta palma, no...

Pytanie do ekspertów!

Polecane posty

Gość no sucho ma ta palma, no...

Wczoraj weszłam na to forum po raz pierwszy, dzisiaj znowu jestem i chyba muszę to napisać. Czytam i czytam wasze topiki, momentami oczom nie wierzę. Nie mówię, żę wszystkich tematów to dotyczy (!!!), ale często ktoś zakłada idiotyczny temat do rozmowy, po prostu totalna żenada i poziom podstawówki, pyta o pensje, prosi o oglądanie nagich fotek, czy zwierza się o sraniu podczas porodu. I co?? I mnóstwo odpowiedzi!! Normalnie odpisują im ludzie, jakby to był ich życiowy cel! A jak ktoś zakłada temat bardziej logiczny, ma jakiś większy problem, chce zapytać i porównać sytuacje lub zwyczajnie grzecznie podyskutować, to nie ma nikogo i temat ginie bez echa. No muszę przyznać, że to na prawdę forum ekspertów! Wiocha jak nic, bawcie się dalej w tym błocie, pozdrówcie kolesi z nagimi fotami. Ja więcej tu nie zawitam, więc nie musicie odpisywać. Wyraziłam tylko swoje zdanie. (Podkreślam, nie dotyczy to każdego tematu i widziałam tu też dużo mądrych wypowiedzi. Jednak osoby z SUPER PROBLEMAMI zaśmiecają to miejsce... Robi się poziom zero.

Też to zauważyłam. Im głupszy topik tym więcej odpowiedzi. ;-) żeby uzyskać odpowiedź na pytanie założyłam topik w stylu "nie stać mnie na wózek" - wiesz ile osób się udzieliło;-)

Gość Niuniulkai
do tej wyżej właśnie o takie wulgarne,odpowiedzi jak twoja autorce chodzi