Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Ufacie Pakistanczykom?

Polecane posty

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2216734/Failed-Pakistani-asylum-seeker-raped-clubber-twice-authorities-failed-deport-him.html ciagle to samo, jak nie gwalt zbiorowy, to pojedynczy, w zasadzie kazdy news z ich udzialem oznacza - gwalt. czytam ten dailymail i ciagle to samo. a to porwali z ulicy dwie polki, i gwalcenie kilka dnia, a to gangi gwalcace dzieci. wchodzisz na ta strone, i wiesz, ze jak nie dzis, to jutro znowu bedzie Pakistani rape itp. macie takich znajomych?

Gość Architekt_80
Prezes Wertyp. Mieszkam tu juz kilka lat i powiem Ci , ze im nie ufam za cholere. Oni sa tak zbudowani zeby oszukiwac bo inaczj zyc nie moga. Rozmawialem z ludzmi w moim industry i powiem Ci, ze interes z hinduskimi klintami wyglada nastepujaco. Przygotuj oferte duzo za wysoka, bo oni sie strasznie targuja na poczatku, a potem na koncu nie placa koncowej sumy. Pozatym zawsze znajda powod zeby udowodnic ze sa niezadowoleni z czegos. Zawsze pracuja w parach na budowie np. Ja sie smieje, ze dal tego ze kazdy ma znich pol mozgu. Sa tak zdesperowani, ze nadgodziny pracuja za darmo. Znam przyanjemniej jeden 4 gwiazdkowy hotel w londynie prowadzony przez hindusow w ktorym polowa kadry pracuje nagodziny musowo dla idei. HIndusi robi tutaj tylko i wylacznie pienidze bo wykorzystuja swoich placac im krocie na czarno. Zakupy w sklpach u tzn hindusa, to zawsze wyterzony usmysl i liczenie zakupow a pamieci, bo jak nie oszuka na kilka pensow to zyc nie moze. Poza tym co wiecej sa strasznymi rasistami i sa bardzo zakompleksieni. Wbrew pozorom oni sie razem wcale nie trzymaja. Sa najwiekszymi rasistami wlasnie wobec sibie. U nich status zalezy od kolou skory, im czarnijeszy" siniak" tym gorsza klasa spoleczna. Ci bogatsi hindusi sa bardziej biali. Zreszta ze wzgledu na kolor skory sa bardzo szykanowani przez swoich. Zreszta dlatego tez taki popyt maja kremy na wybielanie skory. Ogladasz ostatnio moze Welcome to india na BBC 2? Jak nie to polecam. Ja naprawde jest bardzo tolerancyjny ale mielam tu okazje poznac wiele osob z roznych miejsc swiata i np ludzie z somali to straszne leniwce i tumany, hindusi przynajmniej sa troche przedsiebiorczy :D Jesli chodzi o te gwaly to tez o tym slyszalem, zaczyna tu sie robic bardzo niebezpiecznie. mam nadzieje, ze Anglo pojda po rozum do glowy i ogranicza im troche swobode.

Dajcie już spokój amatorkom Pakistańczyków, ich życie, ich sprawa. I tak niewielka strata, te dziewczyny to raczej zakompleksione niziny społeczne z małych miasteczek i wiosek zabitych dechami.

Gość superfitflow
Architekt_80 super piszesz, zgadzam sie z Toba, mnie zasze ciapaty w off lience chce na pare centow ograbi, raz bezczelnie na funta chcial uciac..poprosilam o rachunek i mu uduwodnilam, burknal cos pod nosem i tyle, ztym kolorem skory to prawda, pracowalam kiedys z hindusami i oni maja wlasnei taki podzial na kasty i kolor skory, mowil mi nawet ze jego rodzina to w indiach zajmowala sie wybieraniem szamba z domow bo do takiej kasty nalezeli....chory system jakis, pakoli nie cierpie, a juz najgorsi ci z tymi kozimi brodami w tych bialych szatach pomykaja do meczetu, a kobiety biale by wzrokiem pozarli, i czesto im smierdzi z paszczy

Gość wujeksraka
nie nie ufacie

Gość wujeksraka
te swinie chyba jedza dupa a sraja morda tak im wali z ryja jeden chcial mnie ojebac chcac mi sprzedac stare auto za to w nocy wysmarowalem mu te auto gownem i choooy nastepnym razem bedzie zarl :)

Gość panna maryanna
Tak, ufam: uf uf