Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana kuzynka

strajk

Polecane posty

Gość załamana kuzynka

może tutaj mi ktoś odpowie mam wesele kuzyna w prawdzie już drugie no ale można powiedzieć wreszcie facetowi się poszczęściło tak myślałam .... dzisiaj byli u nas dopiąć szczegóły dojazdu gości i zapytałam kuzyna czy zaprosił ciotkę powiedzmy Jadzię a na to jego przyszła żona nie po co ona biedna jest no fakt ,stara nauczycielka,samotnie żyjąca ale takie podejście do rodziny ba do człowieka mam w bramie znajomą lekarkę i poprosiłam o gips na niby wiem ,że to k**wa nie w porządku ale ja pie**ole takie związki a nie mam odwagi kuzynowi powiedzieć wprost co o tym myślę mąż się śmieje z akcji i uważa ,że moja rodzina mój kocioł i zrobi jak ja mu powiem ale czy nie mam racji? czy może jeszcze zadzwonić dzisiaj do kuzyna?

Gość załamana kuzynka
może jednak ktoś odpowie

Gość Piękna otwiera drzwi
niekoniecznie moze jej nie lubi ma prawo Izeby uniknac tlumaczenia dlaczego tak palnął ze biedna ja z kolei nie zapraszam bo nie lubie a sa bardzo bogaci, a głupi. dla mnie liczy sie czlowiek. falszywych nie lubie. I nie chce miec z nimi nic wspolnego a wesele to czas radosci i dzieli sie go z osoabmi ktore lubimy itp

Gość załamana kuzynka
no tak dobrze mówisz ale to jego przyszła żona o naszej cioci tak powiedziała:O

Gość Piękna otwiera drzwi
miała prawo nie mozesz komus narzucac zdania o kims to jej wesele nie twoje i jej sprawa kogo zaprasza. I nie zaprasza i chyba nie musi sietlumaczyc dlaczego.

Gość załamana kuzynka
no oczywiście ,że nie musi się tłumaczyć :) dzięki Tobie nie idziemy na to pseudo wesele i 1000 zł w kieszeni :D dziękuję Ci :) a teraz przepraszam i się wycofuję bo ta noga w gipsie mnie bardzo boli:P